Libnet.ro
UNICEF

05:30

Oops! Sarah Palin loveste din nou: Sa-l lasam pe Allah sa descurce itele din Siria!

Antena3 Antena3,
Oops! Sarah Palin loveste din nou: Sa-l lasam pe Allah sa descurce itele din Siria!

Fostul guvernator al statului american Alaska, Sarah Palin, a criticat decizia presedintelui Barack Obama, de a se implica in conflictul din Siria. Atat timp cat avem un Comandant Suprem, care stie ce face, sa-l. continuă pe Antena3

Viitura loveste din nou. Comuna constanteana Pestera este sub ape

Dezastru la indigo in comuna constanteana Pestera. O ploaie torentiala a facut ca viitura sa loveasca din nou, la numai doua zile si jumatate de la primul dezastru.

Caru' cu Vedete: Simona Trasca socheaza din nou. A desfacut picioarele si s-a tras de chiloti intr-un club plin; Ne mandrim cu vedetele noastre! Arata senzational, desi au peste 40 de ani; Roxana Nemes, fara sutien prin parc! Uite ce sani imensi are blon

Arogantele Mihaelei Radulescu la Monaco - taxi elicopter si cina exclusivista pe stanci. Dupa divortul de Elan Schwartzenberg, a fost numita. Tudor Chirila, in tandreturi cu iubita in public. La doi ani dupa despartirea de Andreea Raicu, Tudor Chirila are din nou o iubita oficiala. Cei doi au fost surprinsi.

Dosarul LOTERIA. Copos, din nou la Tribunalul Bucuresti.

Tribunalul Bucuresti judeca, vineri, un nou termen in dosarul Loteria I in care George Copos este judecat pentru o evaziune fiscala de peste un milion de euro, transmite Realitatea TV. La sfarsitul lunii mai, procesul a fost amanat pentru data de 14 iunie pentru ca unul dintre inculpati, internat cu o boala contagioasa, sa-si poata pregati apararea. In dosarul Loteria I, omul de afaceri George Copos, actionar la firme din grupul Ana, a fost trimis in judecata in iunie 2006, la putin timp dupa .

Fostul tenisman Ilie Nastase se casatoreste din nou.

Fostul tenisman Ilie Nastase si iubita lui, Brigitte Sfat, se casatoresc civil, luni, la Timisoara, nasi fiind doi oameni de afaceri din Sibiu, conform unor surse locale, citate Mediafax. Potrivit unor surse din Primaria Timisoara, fostul tenisman Ilie Nastase si Brigitte Sfat se vor casatori civil, luni, la ora 17. 00, la sediul institutiei, cununia urmand sa fie oficiata de primarul Nicolae Robu. La eveniment sunt invitate aproximativ 20 de persoane, rude si cativa prieteni ai .

Lichiditatea saptamanala a scazut din nou sub 10.000 de contracte

La Sibex, cele cinci sedinte ale intervalului 10-14 iunie au indicat scaderea interesului jucatorilor pentru speculatiile futures comparativ cu prima saptamana din iunie.

Microsoft critica din nou iPad-ul printr-o noua reclama

Cateva avantaje ale unei tablete cu Windows RT sunt evidentiate de Microsoft in cea mai recenta reclama din seria anti-Apple. iPad-ul este cea mai populara tableta la ora actuala. Cu toate ca marja de diferenta intre cei care folosesc un iDevice si orice alt ultraportabil similar cu Androids-a mai micsorat, numarul celor care au sau isi doresc un iPad inca este foarte numeros. In incercarea de a atrage cativa utilizatori noi in curtea Microsoft, gigantul din Redmond a inceput o .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )