Libnet.ro
UNICEF

18:15

Francois Hollande, discurs in fata Parlamentului: Franta este in RAZBOI

România Liberă România Liberă,
Francois Hollande, discurs in fata Parlamentului: Franta este in RAZBOI

Presedintele Frantei, Francois Hollande, sustine la aceasta ora un discurs in fata Parlamentului. Sefului statului a declarat ca Franta este in acest moment in razboi. continuă pe România Liberă

Francois Hollande: Atentatele reprezinta agresiuni contra valorilor franceze; Franta este in razboi

Franta este in razboi impotriva terorismului, afirma presedintele Francois Hollande in discursul rostit in fata membrilor Parlamentului, reuniti la Versailles, afirmand ca atentatele de la Paris sunt agresiuni impotriva stilului de viata si valorilor franceze.

Declaratie DURA a premierului Manuel Valls: Franta este in RAZBOI si va DISTRUGE reteaua terorista Stat Islamic

Premierul Manuel Valls a declarat, duminica, ca Franta este in razboi cu reteaua terorista Stat Islamic si o va distruge.

Francois Hollande a evitat o baie de sange la Stade de France, dupa ce a inchis portile stadionului din Paris

Presedintele francez Francois Hollande se afla pe Stade de France la meciul de fotbal dintre Franta si Germania, de vineri seara, la momentul in care unul dintre teroristi s-a aruncat in aer in fata Stade de France, iar zgomotul exploziei s-a propagat.

VIDEO Atentate teroriste la Paris. Evacuarea lui Francois Hollande de pe Stade de France

Venit sa vada meciul amical Franta-Germania, pe Stade de France, la Saint-Denis, in apropiere de Paris, desi prezenta sa nu era prevazuta in program, presedintele francez Francois Hollande a parasit precipitat tribuna oficiala, dar fara a starni panica.

Francois Hollande a vorbit la telefon cu Angela Merkel, Recep Tayyip Erdogan si cu alti lideri

Presedintele francez Francois Hollande a vorbit la telefon sambata cu cancelarul german Angela Merkel si cu omologul sau turc Recep Tayyip Erdogan, dar si cu alti lideri care si-au exprimat sustinerea dupa atentatele soldate cu cel putin 128 de morti vineri seara, la Paris, au anuntat surse apropiate Palatului Elysee.

Palatul Elysee il corecteaza pe Francois Hollande, precizand ca frontierele Frantei sunt deschise

Presedintia Frantei a oferit clarificari dupa ce presedintele Francois Hollande a anuntat inchiderea frontierelor, explicand ca au fost reintroduse controale temporare la punctele vamale, dar circulatia ramane deschisa .

Francois Hollande declara stare de urgenta, dupa atentatele din Paris

Presedintele francez, Francois Hollande, a declarat stare de urgenta pe intreg teritoriul Frantei, urmand sa se inchida toate frontierele, pentru ca atentatorii sa nu poata parasi tara.

Franta lui Francois Hollande se apropie in viteza de un zid de beton. Urmeaza impactul!

Franta a dovedit inca o data, dupa masacrul de la Charlie Hebdo, ca nu este in masura sa controleze comunitatea musulmana dogmatica si deseori ermetica, pe care sta acum cu ochii ca pe butelie, aflata la a doua sau a treia generatie in Hexagon, si nici.

Presedintele Hollande a decretat starea de urgenta in Franta, controalele la frontiere sunt reluate

Presedintele Francois Hollande a decretat starea de urgenta in Franta dupa atacurile teroriste de vineri seara. Presedintele a anuntat intr-o scurta declaratie televizata ca, sub starea de urgenta, controalele la frontierele tarii sunt reluate, astfel incat atacatorii sa nu poata iesi din tara. Erata: .

DOCUMENT Programul de guvernare pe care Ciolos il va prezenta in fata Parlamentului

Premierul desemnat Dacian Ciolos a trimis luni dimineata la Parlament programul de guvernare in care de la inceput este precizat ca acest guvern nu poate si nu isi va asuma sa se angajeze pe toate fronturile de reforma in societatea romaneasca, dar ceea ce iti asuma e un set de masuri concrete, limitate ca numar, dar cu impact si relevanta sistemica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2032 seconds )