Libnet.ro
UNICEF

09:47

Francois Hollande va sustine o rezolutie ONU cat mai constrangatoare impotriva Siriei

B1 B1,
Francois Hollande va sustine o rezolutie ONU cat mai constrangatoare impotriva Siriei

Presedintele francez Francois Hollande a anuntat, vineri, ca va sustine o rezolutie cat mai constrangatoare posibil privind controlul si verificarea armelor chimice provenite din Siria, potrivit unro surse. continuă pe B1

CRIZA SIRIA. Franta va sustine o rezolutie ONU cat mai constrangatoare ...

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a anuntat ca va sustine o rezolutie cat mai constrangatoare posibil privind controlul si verificarea arsenalului chimic sirian, afirma surse citate de AFP, conform Mediafax. Dorim o posibilitate de control, verificare si sanctionare maxima. De aceea, tot ce se apropie de Capitolul 7 si de posibilitatea sanctionarii Siriei va fi primit in mod pozitiv de Franta. Obiectivul nostru este a avea o rezolutie cat mai constrangatoare posibil, afirma surse .

Francois Hollande despre situatia din Mali: Am castigat acest razboi

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a fost principalul invitat la ceremonia de joi de la Bamako care marcheaza debutul mandatului pentru noul presedinte al statului Mali, Ibrahim Boubacar Keita.

Francois Hollande recunoaste ca impozitele din Franta sunt prea mari

Presedintele socialist care voia in urma cu mai putin de-un an sa impuna un nivel al impozitarii de 75% pentru francezii cu castiguri anuale mai mari de un milion de euro spune acum ca taxale din Franta sunt prea mari.

ştiri de la B1

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )