Libnet.ro
UNICEF

00:07

Kremlinul anunta ca respecta rezultatele primului tur al alegerilor prezidentiale din Franta

Hotnews Hotnews,
 Kremlinul anunta ca respecta rezultatele primului tur al alegerilor prezidentiale din Franta

Kremlinul a anuntat luni ca respecta rezultatele primului tur al alegerilor prezidentiale din Franta si doreste relatii reciproc benefice intre Paris si Moscova, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Francois Fillon a anuntat ca se va retrage din prima linie a partidului, dupa infrangerea din primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta

Francois Fillon, care nu a reusit sa se califice in al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Franta, a anuntat ca se va retrage din prim-planul scenei politice, inainte de alegerile parlamentare, care se vor desfasura in iunie, anunta Reuters.

Romania a pariat pe Macron: Castigatorul primului tur al alegerilor din Franta a fost prezent la o dezbatere la Ambasada Romaniei la Paris (FOTO)

Rezultatele aproape definitive ale primului tur al alegerilor prezidentiale din Franta il arata pe Emmanuel Macron drept castigator, cu 23,86% din voturile exprimate, urmat de Marine Le Pen, cu 21,43% di.

Rezultatele finale din primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta: Emmanuel Macron-24,01%, Marine Le Pen-21,30%

Emmanuel Macron a castigat primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta, cu 24,01%, in fata candidatei formatiunii de extrema-dreapta Frontul National, Marine Le Pen, care a obtinut 21,30% din sufragii, potrivit rezultatelor finale ce includ si voturile din strainatate) publicate luni de Ministerul francez de Interne, transmite AFP si Reuters.

Analiza Washington Post, despre primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta: Viitorul Uniunii Europene, miza confruntarii dintre Marine Le Pen si Emmanuel Macron, in cursa finala pentru Palatul Elysee

Alegatorii francezi au votat, duminica, pentru respingerea a doua partide care au dominat viata politica a Frantei dupa al Doilea Razboi Mondial, plasand in al doilea tur al alegerilor prezidentiale un candidat care incita la discurs antiimigratie impotriva unui centrist. Astfel, alegerile din 7 mai ar putea determina viitorul Uniunii Europene, cat si relatia pe care Franta o va avea cu restul lumii.

Rezultate Alegeri Franta. Cine castiga primul tur al alegerilor prezidentiale

Rezultate Alegeri Franta Centristul Emmanuel Macron ocupa primul loc in primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta, potrivit mai multor sondaje de opinie, citate de cotidianul belgian LEcho. Re.

Zi cruciala pentru viitorul Frantei: 47 milioane de cetateni sunt asteptati la urne in primul tur al alegerilor prezidentiale

Franta isi decide duminica viitorul, in primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale. Aproape 47 milioane de francezi cu drept de vot sunt asteptati la urne. Campania electorala a fost dominata.

Franta, divizata dupa primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta. Cum au votat alegatorii francezi. Emmanuel Macron, candidatul cu cele mai mari sanse sa devina presedinte

Emmanuel Macron si Marine Le Pen, doi outsideri care au trecut in turul doi al alegerilor prezidentiale din Franta, ar putea decide viitorul Uniunii Europene. La alegerile din 7 mai, cei doi vor pune accent pe teme diferite.

Editorial The Guardian, despre cursa pentru Palatul Elysee: Rezultatul primului tur, o victorie pentru Emmanuel Macron si o speranta pentru Franta

Rezultatul primului tur al alegerilor prezidentiale din Franta reprezinta o rasturnare politica epocala intrucat, pentru prima data in aproape 60 de ani, in al doilea tur se vor confrunta doi candidati considerati outsideri - Emmanuel Macron si Marine Le Pen -, in timp ce candidatii partidelor dominante au fost scosi din cursa. Astfel, oricare dintre cei doi ar iesi castigator in 7 mai, decizia electoratului francez va da un nou curs politic Frantei. Implicatiile vor fi majore u doar pentru tara, ci si pentru restul Europei.

Proteste violente in aceasta seara. E haos pe strazi

Ciocniri violente s-au produs duminica seara la Paris intre cateva sute de manifestanti declarandu-se antifascisti si politie, in seara primului tur al alegerilor prezidentiale.

Exit-poll: Emmanuel Macron si Marine Le Pen se vor confrunta in turul al doilea al alegerilor prezidentiale din Franta (FOTO)

Centristul independent Emmanuel Macron si Marine Le Pen, din partea Frontului National, sunt candidatii care s-au clasat pe primele doua locuri in urma primului tur de scrutin de la alegerile prezidentiale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )