Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cupa Mondiala: Mexic- Camerun 1-0

România Liberă România Liberă,
Cupa Mondiala: Mexic- Camerun 1-0

Victorie enorma pentru Mexic la debutul la Cupa Mondiala. Mexicanii s-au impus cu 1-0 la finele unei meci nebun, disputat pe o ploaie torentiala cu reprezentativa Camerun, in Grupa A. Pentru Mexic este prima victorie pbtinuta la Cupa Mondiala in fata unei echipe africane. De partea cealalta, camerunezii si-au diminuat sansele de a merge in faza eliminatorie a turneului final. continuă pe România Liberă

Mexic a invins Camerun cu 1-0, intr-un meci cu trei goluri anulate

Oribe Peralta a marcat golul prin care nationala Mexicului a castigat cu 1-0 in fata Camerunului, la Natal, in al doilea meci din cadrul grupei A de la Cupa Mondiala. Echipa antrenata de Miguel Herrera ar fi putut.

LIVE Mexic-Camerun (19:00), Spania-Olanda (22:00) si Chile-Australia (01:00)

Spectacolul Cupei Mondiale din Braziliacontinua, astazi, cu alte trei partide transmise LIVETEXT pe site, dupa cum urmeaza:Mexic-Camerun 19:00), Spania-Olanda 22:00) si Chile-Australia 01:00). LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Taboul faza finala |Calendar pe zile CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

Cifrele zilei de vineri la Cupa Mondiala

Ziua de vineri programeaza trei partide la Cupa Mondiala:19:00: Mexic - Camerun Grupa A),22:00: Spania - Olanda Grupa B) si de la ora1:00: noaptea Chile - Australia Grupa B). Mai jos, cele mai interesante cifre despre aceste echipe. Pentru programul complet al CM 2014 apasati aici.

CM 2014. Primul meci al zilei, Mexic-Camerun. Doua goluri anulate aiurea nord-americanilor, in 30 de minute

Dupa ce Brazilia a invins ieri Croatia 3-1), in grupa A, partida de start a CM 2014, astazi sunt programate alte trei meciuri. Balul e deschis de Mexic - Camerun ora 19. 00, TVR1), cealalta infruntare a grupei.

CM 2014. Mexic-Camerun 1-0, dupa un alt arbitraj rusinos. Doua goluri anulate aiurea nord-americanilor

Dupa ce Brazilia a invins ieri Croatia 3-1), in grupa A, in debutul CM 2014, astazi sunt programate alte trei meciuri. Balul a fost deschis de Mexic - Camerun 1-0), din aceeasi grupa, o alta partida in care erorile de arbitraj au iesit la rampa.

CM 2014. VIDEO Mexic-Camerun 1-0, dupa un alt arbitraj rusinos. Doua goluri anulate aiurea nord-americanilor

Dupa ce Brazilia a invins ieri Croatia 3-1), in grupa A, in debutul CM 2014, astazi sunt programate alte trei meciuri. Balul a fost deschis de Mexic - Camerun 1-0), din aceeasi grupa, o alta partida in care erorile de arbitraj au iesit la rampa.

CADOU DE INCEPUT Brazilia debuteaza cu o victorie discutabila la Cupa Mondiala

Atunci cand imnul Braziliei s-a cantat pe Stadionul Sao Paolo toata lumea a putut simti ca Brazilia joaca la Cupa Mondiala. Numai ca gazdele si-au marcat un autogol si mai tarziu au avut nevoie de un penalty inventat de arbitrul de centru pentru a trece in fata cu 2-1. LINKURI RAPIDE: Stiri Cupa Mondiala |Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Taboul faza finala |Program CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

Stiati ca? Despre Brazilia, America de Sud si Cupa Mondiala

Este pentru a doua oara cand Brazilia gazduieste o Cupa Mondiala de Fotbal. Iata cateva lucruri interesante despre Brazilia, America de Sud si Cupa Mondiala de fotbal.

Cine va castiga Cupa Mondiala 2014?

Cupa Mondiala 2014 incepe joi in Brazilia si tine pana pe 13 iulie. Cine este favorita? Cine va castiga Cupa Mondiala? .

SLIDE Topul celor mai bine platiti fotbalisti de la Cupa Mondiala

Va prezentam in acest material tip slide topul 10 al celor mai bine platiti jucatori prezenti la Cupa Mondiala din Brazilia. Un top dominat de jucatori europeni si sud-americani care au acelasi numitor comun: Premier League.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )