Libnet.ro
UNICEF

17:45

Franta/ prezidentiale: Francois Fillon ramane in cursa pentru presedintia Frantei

Hotnews Hotnews,
 Franta/ prezidentiale: Francois Fillon ramane in cursa pentru presedintia Frantei

Francois Fillon a declarat, duminica, ca va ramane in cursa pentru presedintia Frantei, dar a lasat usa deschisa pentru discutii cu inalti membri ai partidului, care sunt din ce in ce mai ingrijorati cu privire la candidatura sa, scrie Reuters. continuă pe Hotnews

Republicanii fac presiuni asupra lui Francois Fillon sa se retraga din cursa prezidentiala in favoarea lui AlainJuppe

Partidul Les Republicains a anuntat sambata convocarea Comitetului sau Politic luni, mai repede cu 24 de ore decat se stabilise initial, pentru a evalua situatia, in contextul in care candidatul sau Francois Fillon este supus unor presiuni tot mai mari sa renunte, insa vrea sa ramana in cursa prezidentiala, relateaza AFP.

Donald Tusk ar putea avea un contracandidat in cursa pentru presedintia Consiliului European. Varsovia propune ca functia sa fie ocupata europarlamentarul Jacek Saryusz-Wolski

Guvernul polonez a propus oficial, sambata, un candidat alternativ care sa-l inlocuiasca pe Donald Tusk, la sefia Consiliului European, a anuntat ministrul polonez al afacerilor externe.

RFI: Candidatul francez Francois Fillon califica anchetarea sa drept un asasinat politic: Statul de drept a fost violat, prezumtia de nevinovatie a disparut in cazul meu, procedura judiciara a fost incalcata

Candidatul dreptei franceze la alegerile prezidentiale, Francois Fillon, a anuntat, miercuri, ca nu are de gand sa renunte la cursa pentru fotoliul de sef al statului, desi a fost convocat de judecatorii de instructie, in dosarul angajarii fictive a sotiei sale.

Candidatul dreptei la presedintia Frantei, Francois Fillon: Nu voi ceda apelurilor de a ma retrage din cursa prezidentiala

Candidatul dreptei la la alegerile prezidentiale din Franta, Francois Fillon, si-a recunoscut partea sa de responsabilitate in paralizia campaniei sale din cauza suspiciunilor referitoare la angajarile fictive.

Nou sondaj privind alegerile prezidentiale din Franta: Francois Fillon ar fi eliminat, Juppe ar intra in turul doi daca l-ar inlocui

Francois Fillon, candidatul dreptei franceze la alegerile prezidentiale, ar pierde lupta, insa colegul sau de partid, Alain Juppe, ar ajunge in turul doi daca il va inlocui, potrivit unui.

Franta, ZGUDUITA de scandal! S-au facut perchezitii acasa la Francois Fillon, candidat la Presedintie

Locuita candidatului la Presedintia Frantei Francois Fillon a fost perchezitionata joi, in cadrul anchetei asupra platilor nejustificate catre sotia si doi dintre copiii, scrie presa locala citata de.

Perchezitie la domiciliul lui Francois Fillon, candidat la presedintia Frantei

Domiciliul lui Francois Fillon a fost perchezitionat joi, in cadrul anchetei asupra platilor nejustificate catre sotia si doi dintre copiii candidatului de dreapta la presedintia Frantei.

Sotia lui Francois Fillon rupe tacerea, dupa scandalul in care este implicat candidatul dreptei la prezidentiale: Doar el poate fi presedinte. Nu pot sa suport insulta fata de sotul meu

Sotia lui Francois Fillon, candidatul francez la alegerile prezidentiale, a declarat, im primul interviu dupa izbucnirea scandalului legat de salariul fictiv primit chiar din partea sotului sau, ca l-a sfatuit pe candidatul dreptei sa nu renun .

Francois Fillon le cere sustinatorilor sa participe la un miting de la Paris

Prezidentiabilul Francois Fillon i-a indemnat vineri seara pe alegatorii conservatori sa reziste si le-a cerut sa participe in numar mare la un miting din metropola pariziana pentru a-si arata sustinerea fata de campania Les Republicans, relateaza Reuters.

Centristii ii retrag sprijinul lui Francois Fillon la alegerile prezidentiale din Franta

Partidul francez de centru-dreapta UDI a decis sa isi retraga sprijinul acordat candidatului dreptei la prezidentiale, Francois Fillon foto), convocat de justitia franceza la 15 martie intr-o afacere de angajari fictive, transmite AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )