Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Tusk ar putea avea un contracandidat in cursa pentru presedintia Consiliului European. Varsovia propune ca functia sa fie ocupata europarlamentarul Jacek Saryusz-Wolski

România Liberă România Liberă,
Donald Tusk ar putea avea un contracandidat in cursa pentru presedintia Consiliului European. Varsovia propune ca functia sa fie ocupata europarlamentarul Jacek Saryusz-Wolski

Guvernul polonez a propus oficial, sambata, un candidat alternativ care sa-l inlocuiasca pe Donald Tusk, la sefia Consiliului European, a anuntat ministrul polonez al afacerilor externe. continuă pe România Liberă

Donald Tusk ar putea fi inlocuit de la conducerea Consiliului European: Guvernul polonez a propus oficial un candidat alternativ (FOTO)

Desi a venit in fruntea Consiliului European la propunerea Poloniei, dupa ce a fost si premier al acestei tari, Donald Tusk ar putea pierde aceasta functie chiar la initiativa conationalilor.

Varsovia propune un candidat alternativ care sa-l inlocuiasca pe Donald Tusk la presedintia Consiliului European

Guvernul polonez l-a propus oficial, sambata, pe candidatul sau alternativ la functia de presedinte al Consiliului European, care sa-l inlocuiasca pe Donald Tusk, pe care conservatorii aflati la putere la Varsovia refuza sa il sustina, a anuntat ministrul polonez de Externe, potrivit AFP.

Varsovia il desemneaza pe Jacek Saryusz-Wolski candidat la presedintia Consiliului Eurpean in locul lui Donald Tusk

Polonia a desemnat sambata un europarlamentar de centru-dreapta drept candidat la presedintia Consiliului European, dupa ce a anuntat ca se va opune unei noi nominalizari a fostului premier polonez Donald Tusk ca presedinte al Uniunii Europene UE), relateaza Reuters.

Oprah ar putea sa candideze la alegerile din 2020 pentru presedintia SUA

Intr-un interviu recent, Oprah Winfrey a sugerat ca ar putea sa-si depuna candidatura la alegerile din 2020 pentru presedintia SUA. Intrebata daca ar fi capabila sa sparga gheata si sa fie aleasa presedinte in 2020, Oprah a zambit cu subinteles, potrivitCNN.

Ludovic Orban: inainte de a-mi depune candidatura pentru presedintia PNL m-am consultat cu presedintele Klaus Iohannis

Fostul deputat Ludovic Orban a declarat, joi, ca s-a consultat cu presedintele Klaus Iohannis inainte de a-si depune candidatura pentru functia de presedinte al PNL.

Enache Jiru (Finante), favorit in cursa pentru functia de viceguvernator BNR

Actualul secretar de stat din Ministerul Finantelor Publice Enache Jiru este unul dintre favoritii pentru ocuparea functiei de viceguvernator BNR, post ramas vacant ca urmare a demisiei lui Bogdan Olteanu, in toamna trecuta, au declarat pentru HotNews. ro mai multe surse convergente apropiate procesului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )