Libnet.ro
UNICEF

17:30

Franta: Putin mai multe expulzari in 2012, in comparatie cu 2011

Adevărul Adevărul,
Franta: Putin mai multe expulzari in 2012, in comparatie cu 2011

In Franta, in 2012 vor fi putin mai multe expulzari decat in 2011, peste recordul de 33. 000, a facut cunoscut vineri cabinetul ministrului socialist de interne, Manuel Valls, preluat de AFP. continuă pe Adevărul

Premiera negativa pentru Nokia pe piata smartphone: Strategy Analitcs sustine ca Nokia a iesit din top 3 producatori cu cele mai multe smartphone-uri vandute/IDC estimeaza ca Nokia a iesit din top 5

Estimarile facute de firmele de cercetare privind livrarile la nivel mondial de telefoane de tip smartphone telefoane avansate dotate cu sisteme de operare) in trimestrul trei din acest an sunt ingrijoratoare pentru Nokia, odata cel mai mare producator mondial de telefoane mobile din lume. Strategy Analytics a anuntat vineri ca Nokia nu mai este intre primii trei cei mai mari producatori de smartphone-uri din lume, in timp ce o alta firma de cercetare, IDC, merge mai departe si anunta ca Nokia a iesit din top cinci producatori cu cele mai multe vanzari de smartphone-uri la nivel global, informeaza Mobileworldlive. com.

Armistitiul initiat de Lakhdar Brahimi, incalcat in mai multe regiuni din Siria - ONG.

Armistitiul initiat de catre emisarul international Lakhdar Brahimi cu ocazia sarbatorii musulmane Aid al-Adha a fost incalcat vineri in mai multe regiuni din Siria, a declarat directorul organizatiei nonguvernamentale ONG) Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Armistitiul a fost facut tandari in mai multe regiuni din Siria. Cu toate acestea, se inregistreaza un nivel mai redus de violenta si mai putine victime decat de obicei, a declarat pentru AFP .

Enel intrerupe temporar alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Bucuresti ...

Enel Distributie Muntenia S. intrerupe, vineri, alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Bucuresti si din judetul Ilfov, ca urmare a lucrarilor planificate de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie, informeaza Agerpres. Vineri, in municipiul Bucuresti, curentul electric va fi oprit, intre orele 07:00 - 12:00, in zona Soseaua Bucuresti - Ploiesti, str. Ion Zavoi nr. 42-44, str. Verii, str. Profetului. Intre orele 09:00 - 11:00 si 13:00 - 15:00, curentul .

Anghel, BVB: Vom avea mai multe emisiuni de obligatiuni in urmatoarele 12 luni

Presedintele Bursei de Valori Bucuresti BVB), Lucian Anghel, a declarat joi ca in urmatoarele 12 luni vor fi derulate mai multe emisiuni de obligatiuni corporative, care vor fi listate pe piata de capital de la Bucuresti, informeaza Mediafax .

Microsoft, avertizata de Uniunea Europeana sa includa mai multe optiuni de browsere pentru Windows 8

Comisia Europeana a avertizat miercuri Microsoft sa includa mai multe optiuni de browsere, pe langa Internet Explorer, in sistemul de operare Windows 8, pentru a evita un nou conflict antitrust, informeaza.

UE avertizeaza Microsoft sa includa mai multe optiuni de browsere in Windows 8.

Comisia Europeana a avertizat miercuri Microsoft sa includa mai multe optiuni de browsere, pe langa Internet Explorer, in sistemul de operare Windows 8, pentru a evita un nou conflict antitrust, a declarat comisarul pentru Concurenta Joaquin Almunia, transmite Bloomberg, citata de Mediafax. Autoritatile europene antitrust au trimis Microsoft, care va pune in vanzare Windows 8 peste doua zile, obiectii oficiale, intrucat compania nu a respectat un acord pentru inchiderea unei investigatii .

Proteste in Bucuresti si in mai multe orase din Romania: Privata de finantari europene, societatea civila este in pragul asfixiei

Sute de asociatii care se ocupa de integrarea romilor, de handiacapati si de persoanele vulnerabile din Romania sunt in pragul falimentului din cauza intreruperii finantarilor europene, scrie AFP. Aceste asociatii protesteaza miercuri in mai multe orase din tara.

Lucian Anghel: Sper ca tot mai multe companii din portofoliul SIF1 sa se mute pe BVB

Presedintele BVB, Lucian Anghel, spera ca tot mai multe companii din portofoliul SIF1 Banat Crisana vor alege sa se mute pe BVB de pe piata Rasdaq, dupa cum a declarat, ieri, la deschiderea sedintei de tranzactionare a Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Perchezitii la Strehaia: Vizate mai multe persoane suspectate de evaziune fiscala. Prejudiciul estimat la trei milioane de euro

Mai multe perchezitii au loc, marti dimineata, in localitatea Strehaia din judetul Mehedinti. Sunt vizate persoane suspectate intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de aproximativ trei milioane de.

Enel intrerupe marti alimentarea cu energie electrica pe mai multe strazi din Bucuresti, ...

Enel Distributie Muntenia va intrerupe, marti, alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Capitala, dar si din judetele Ilfov si Giurgiu, se arata intr-un comunicat al companiei, potrivit Agerpres. In municipiul Bucuresti, intre orele 09:00 - 11:00 si 13:00 - 15:00, se va interveni in urmatoarele zone: strazile Stefan Pascale, Logofat Carstea, Dumitru Tane, Nicolae Paraschiv, Petre Ispir, Gimalau, Ion Marin, Lopetii, Brana, Olanelor, Nicolae Parau, Gheorghe Zamfir, Folclorului, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )