Libnet.ro
UNICEF

13:15

Lucian Anghel: Sper ca tot mai multe companii din portofoliul SIF1 sa se mute pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lucian Anghel: Sper ca tot mai multe companii din portofoliul SIF1 sa se mute pe BVB

Presedintele BVB, Lucian Anghel, spera ca tot mai multe companii din portofoliul SIF1 Banat Crisana vor alege sa se mute pe BVB de pe piata Rasdaq, dupa cum a declarat, ieri, la deschiderea sedintei de tranzactionare a Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Proteste in Bucuresti si in mai multe orase din Romania: Privata de finantari europene, societatea civila este in pragul asfixiei

Sute de asociatii care se ocupa de integrarea romilor, de handiacapati si de persoanele vulnerabile din Romania sunt in pragul falimentului din cauza intreruperii finantarilor europene, scrie AFP. Aceste asociatii protesteaza miercuri in mai multe orase din tara.

Enel intrerupe marti alimentarea cu energie electrica pe mai multe strazi din Bucuresti, ...

Enel Distributie Muntenia va intrerupe, marti, alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Capitala, dar si din judetele Ilfov si Giurgiu, se arata intr-un comunicat al companiei, potrivit Agerpres. In municipiul Bucuresti, intre orele 09:00 - 11:00 si 13:00 - 15:00, se va interveni in urmatoarele zone: strazile Stefan Pascale, Logofat Carstea, Dumitru Tane, Nicolae Paraschiv, Petre Ispir, Gimalau, Ion Marin, Lopetii, Brana, Olanelor, Nicolae Parau, Gheorghe Zamfir, Folclorului, .

PREMIERA Vodafone va permite testarea serviciilor de internet LTE/4G in mai multe orase din tara, incepand cu 31 octombrie 2012

Vodafone Romania, al doilea mare operator de telefonie mobila din tara, a anuntat luni ca incepand cu data de 31 octombrie 2012 va permite clientilor sai sa testeze serviciile de internet LTE/4G, la viteze de pana la 75 Mbps, in mai multe orase. Lansarea comerciala a serviciilor LTE va avea loc la inceputul anului viitor, iar din acest an Vodafone Romania va oferi servicii 4G la viteze de pana la 100 Mbps, a mai precizat operatorul. In luna septembrie din acest an, Orange, liderul pietei de telefonie mobila, anuntase ca va lansa comercial astfel de servicii pana la sfarsitul acestui an. Cosmote, al treilea mare jucator din piata, a anuntat ca va lansa servicii LTE/4G in cursul anului 2013.

Avertizare de ceata pentru mai multe judete din Moldova si Transilvania

Ceata isi face simtita prezenta luni dimineata in patru judete din Moldova: Iasi, Botosani, Vaslui si Suceava, unde vizibilitatea este redusa sub 200 de metri, si izolat sub 50 de metri. Avertizarea.

Trafic rutier ingreunat de ceata in mai multe judete.

Ceata continua sa dea batai de cap soferilor. Traficul rutier se desfaooara azi, inca de la primele ore ale diminetii, cu dificultate, in condi64258;ii de cea64258;a densa pe mai multe drumuri din 64258;ara, cele mai afectate fiind cele din jude64258;ele Botooani, Iaoi, Vaslui, Neam64258; oi Harghita, anunta Agerpres. Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poli64258;iei Romane, cea64258;a impune din partea celor afla64258;i la volan, dar oi a .

Baia Mare se pregateste sa devina CEL mai VERDE oras din tara.

Primaria municipiului Baia Mare a lansat, marti, actiunea de plantare a arborilor si arbustilor, actiune specifica sezonului de toamna, informeaza Agerpres. In perioada imediat urmatoare 1. 000 de arbori vor fi plantati pe mai multe strazi din oras, 3. 000 de trandafiri, dar si peste 2. 000 de metri lineari de gard viu. Intreaga actiune are ca scop revitalizarea municipiului Baia Mare, cresterea gradului de confort al cetatenilor, dar si continuarea demersului de a schimba fata orasului, urmand .

Lucian Anghel, aprobat de CSSPP, pentru conducerea BCR Pensii

Lucian Anghel, presedintele Bursei de Valori Bucuresti BVB), a primit avizul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private CSSPP) pentru functia de presedinte al Directoratului si director general al BCR Pensii, potrivit unor surse din piata.

Cea mai mare achizitie a unei companii din Rusia: Rosneft preia participatia BP la TNK-BP pentru circa 26 miliarde dolari

Grupul rus de stat Rosneft a incheiat, luni, cea mai mare achizitiei a unei companii din Rusia, prin preluarea a 50%din actiunile producatorului britanic de petrol BP la TNK-BP, pentru aproximativ 26 de.

Microsoft, avertizata de Uniunea Europeana sa includa mai multe optiuni de browsere pentru Windows 8

Comisia Europeana a avertizat miercuri Microsoft sa includa mai multe optiuni de browsere, pe langa Internet Explorer, in sistemul de operare Windows 8, pentru a evita un nou conflict antitrust, informeaza.

UE avertizeaza Microsoft sa includa mai multe optiuni de browsere in Windows 8.

Comisia Europeana a avertizat miercuri Microsoft sa includa mai multe optiuni de browsere, pe langa Internet Explorer, in sistemul de operare Windows 8, pentru a evita un nou conflict antitrust, a declarat comisarul pentru Concurenta Joaquin Almunia, transmite Bloomberg, citata de Mediafax. Autoritatile europene antitrust au trimis Microsoft, care va pune in vanzare Windows 8 peste doua zile, obiectii oficiale, intrucat compania nu a respectat un acord pentru inchiderea unei investigatii .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )