Libnet.ro
UNICEF

21:00

Perchezitii la Strehaia: Vizate mai multe persoane suspectate de evaziune fiscala. Prejudiciul estimat la trei milioane de euro

B1 B1,
Perchezitii la Strehaia: Vizate mai multe persoane suspectate de evaziune fiscala. Prejudiciul estimat la trei milioane de euro

Mai multe perchezitii au loc, marti dimineata, in localitatea Strehaia din judetul Mehedinti. Sunt vizate persoane suspectate intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de aproximativ trei milioane de. continuă pe B1

Perchezitii in judetul Dambovita, la persoane suspectate de furturi de fier

Politistii fac, luni dimineata, 11 perchezitii in localitatile Gura Ocnitei si Ocnita, din judetul Dambovita, la locuintele a 17 persoane suspectate de furturi de fier, informeaza Politia Romana. Peste.

Dambovita: Perchezitii la 17 persoane suspectate de FURT de FIER VECHI.

Politistii fac, luni dimineata, 11 perchezitii in localitatile Gura Ocnitei si Ocnita, din judetul Dambovita, la locuintele a 17 persoane suspectate de furturi de fier, informeaza Politia Romana, potrivit Mediafax. Peste 100 de politisti de la Inspectoratul de Politie al Judetului Dambovita participa la perchezitii, fiind cautate 17 persoane care ar fi furat materiale feroase si neferoase. Cele 17 persoane ar fi produs un prejudiciu in valoare de aproximativ 70. 000 de lei, se arata intr-un .

Enel intrerupe marti alimentarea cu energie electrica pe mai multe strazi din Bucuresti, ...

Enel Distributie Muntenia va intrerupe, marti, alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Capitala, dar si din judetele Ilfov si Giurgiu, se arata intr-un comunicat al companiei, potrivit Agerpres. In municipiul Bucuresti, intre orele 09:00 - 11:00 si 13:00 - 15:00, se va interveni in urmatoarele zone: strazile Stefan Pascale, Logofat Carstea, Dumitru Tane, Nicolae Paraschiv, Petre Ispir, Gimalau, Ion Marin, Lopetii, Brana, Olanelor, Nicolae Parau, Gheorghe Zamfir, Folclorului, .

INCENDIU la Clubul Dinamo din Capitala. La fata locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri

Un incendiu a izbucnit, luni, la o cladire din complexul Clubului Dinamo din Capitala, la fata locului fiind trimise mai multe echipaje de pompieri. Incendiul a izbucnit la etajul doi al cladirii aflate la intrarea.

PREMIERA Vodafone va permite testarea serviciilor de internet LTE/4G in mai multe orase din tara, incepand cu 31 octombrie 2012

Vodafone Romania, al doilea mare operator de telefonie mobila din tara, a anuntat luni ca incepand cu data de 31 octombrie 2012 va permite clientilor sai sa testeze serviciile de internet LTE/4G, la viteze de pana la 75 Mbps, in mai multe orase. Lansarea comerciala a serviciilor LTE va avea loc la inceputul anului viitor, iar din acest an Vodafone Romania va oferi servicii 4G la viteze de pana la 100 Mbps, a mai precizat operatorul. In luna septembrie din acest an, Orange, liderul pietei de telefonie mobila, anuntase ca va lansa comercial astfel de servicii pana la sfarsitul acestui an. Cosmote, al treilea mare jucator din piata, a anuntat ca va lansa servicii LTE/4G in cursul anului 2013.

Mihai Voicu: Nu am absolut niciun fel de retinere in privinta inscrierii lui Becali in PNL. Apropierea asta aduce mai multe avantaje decat dezavantaje

Apropierea dintre USL si europarlamentarul Gigi Becali aduce mai multe avantaje decat dezavantaje, explica vicepresedintele PNL Mihai Voicu. intr-un interviu pentru RFI, Voicu a precizat ca o.

Trafic rutier ingreunat de ceata in mai multe judete.

Ceata continua sa dea batai de cap soferilor. Traficul rutier se desfaooara azi, inca de la primele ore ale diminetii, cu dificultate, in condi64258;ii de cea64258;a densa pe mai multe drumuri din 64258;ara, cele mai afectate fiind cele din jude64258;ele Botooani, Iaoi, Vaslui, Neam64258; oi Harghita, anunta Agerpres. Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poli64258;iei Romane, cea64258;a impune din partea celor afla64258;i la volan, dar oi a .

Mai multe postere de promovare a unei expozitii din Viena au pus pe jar autoritatile. Vezi aici de ce

Muzeul Leopold din Viena a decis sa acopere mai multe postere cu nudurile a trei fotbalisti care erau amplasate prin oras si care promovau o expozitie care s-a deshis vineri, dupa ce imaginile au starnit un val de.

Avertizare de CEATA pentru mai multe judete din tara.

Meteorologii au anuntat ceata pentru mai multe judete din centrul tarii. Avertizarea este valabila intre orele 8. 00 si 11. 00 pentru dimineata de sambata, potrivit Realitatea. net. In zonele joase si drumurile nationale din judetele Harghita, Covasna, Mures, Brasov si Alba se va semnala: Ceata, care determina vizibilitate scazuta, local sub 200 m, izolat sub 50 m.

Perchezitii la palatele romilor din Strehaia, pentru evaziune fiscala de trei milioane de euro

Mai multe perchezitii au loc, marti dimineata, in localitatea Strehaia din judetul Mehedinti, fiind vizate persoane suspectate intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de aproximativ trei milioane de euro.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )