Libnet.ro
UNICEF

07:30

Fratele lui Mihai Traistariu, dezvaluiri intime din viata artistului: E in depresie si nu mai vrea sa...

Antena3 Antena3,
Fratele lui Mihai Traistariu, dezvaluiri intime din viata artistului: E in depresie si nu mai vrea sa...

Vasile, fratele lui Mihai Traistariu, a vorbit despre starea artistului dupa infrangerea suferita la selectia nationala a competitiei muzicale Eurovision. Invitat in platoul emisiunii Ag. continuă pe Antena3

Revelatii din viata Andreei Marin la Itsy Bitsy FM

Un nou sezon de emisiuni Pretuieste viata cu Andreea Marin debuteaza pe 4 aprilie la Itsy Bitsy FM. Realizatoarea vorbeste zi de zi la radio si pe www. itsybitsy. ro despre cele mai importante evenimente din viata ei, care i-au marcat evolutia, despre parinti si modele care au transformat-o in ani, lucruri putin cunoscute de public.

Fostul fotbalist Cesare Maldini a incetat din viata la varsta de 84 de ani

Dupa diparitia prematura a fostului fotbalist Johan Cruyff, o alta legenda a plecat dintre noi. Cesare Maldini a incetat din viata duminica dimineata. Vestea care a intristat o lumea intr.

Mihai Petre, dezvaluiri incitante despre sotia sa: Elwira a cedat greu!

Au fost parteneri timp de sapte ani inainte de a decide sa-si uneasca destinele, iar acum Mihai Petre si Elwira, sotia sa, traiesc o poveste de iubire ca-n povesti, insa cei doi sunt de parere ca.

O mare jurnalista din Romania s-a stins din viata

Carmen Dumitriu, director al Muzeului de Istorie a Evreilor din Romania Sef Rabin dr. Moses Rosen, a incetat din viata vineri, 1 aprilie, dupa o grea suferinta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )