Libnet.ro
UNICEF

13:15

Frauda la o sectie de votare din Olt. Un cetatean a votat cu doua carti de identitate diferite

B1 B1,
Frauda la o sectie de votare din Olt. Un cetatean a votat cu doua carti de identitate diferite

Debutul alegerilor locale a adus cu sine si primele tentative de frauda. Un cetatean din judetul Olt a votat cu doua carti de identitate diferite. Frauda la o sectie de votare din Olt . continuă pe B1

Alegeri locale 2020. Dosar penal dupa o suspiciune de frauda la o sectie de votare din Petrosani

Alegeri locale 2020. Suspiciune de frauda la o sectie de votare din Petrosani. Doi alegatori au reclamat ca au primit buletine stampilate.

Frauda la o sectie de votare din Iasi: Zeci de cereri pentru urna mobila au fost depuse fara semnatura

Primele acuzatii de frauda electorala au aparut la o sectie de votare din Iasi, in localitatea Rachiteni, atunci cand zeci de cereri pentru urna mobilaau fost depuse fara semnatura. Conform.

Stampile deja folosite la o sectie de votare din Vrancea. PSD si PNL se acuza reciproc de frauda

PSD si PNL se acuza reciproc de frauda electorala, dupa ce, la o sectie de votare din comuna Maicanesti, judetul Vrancea, stampilele de vot predate de Prefectura Vrancea au fost deja folosite, avand tus pe ele.

Bataie la o sectie de votare din Dolj. Mai multi barbati s-au lovit cu pumnii

Mai multi barbati s-au luat la bataie in zona unei sectii de votare din judetul Dolj. Conflictul s-a incheiat doar dupa sosirea politistilor, iar in prezent, scandalagii sunt anchetati.

Aglomeratie uriasa la o sectie de votare din Tunari, Ilfov. Sute de oameni stau la coada pe strada

Sute de oameni stau la coada pe strada, in fata unei sectii de votare din Tunari, judetul Ilfov. Aglomeratia s-a format, la primele ore ale diminetii, din cauza restrictiilor impuse pentru a preveni raspandirea cazurilor de coronavirus.

Incident la o sectie de votare din Navodari. Un cetatean a distrus mai multe buletine de vot

Duminica dimineata, in jurul orei 8. 30, politia orasului Navodari a fost sesizata dupa ce un alegator a distrus mai multe buletine de vot. Buletine de vot distruse in.

O stampila a disparut dintr-o sectie de votare din Constanta (VIDEO)

Nou incident la alegerile locale din acest an. O stampila a disparut dintr-o sectie de vot de la malul Marii Negre. Este vorba de Sectia 211, cartierul Henri Coanda din municipiul Constanta, unde, cel mai.

Record de absenteism la o sectie de votare din judetul Iasi: un singur vot exprimat la o lista cu 1.454 de oameni

408 de ieseni sunt asteptati la vot duminica, 27 septembrie, in cele759 de sectii de vot din judet, pentru a alege presedintele Consiliului Judetean, consilierii judeteni, primarii localitatilor din judet si consilierii locali.

Incidente mai multe sectii de votare din judetul Constanta: Un alegator a sesizat faptul ca a primit un buletin de vot deja stampilat pentru PSD

Nereguli la mai multe sectii de votare din judetul Constanta. Mai multe incidente au avut loc duminica, in ziua alegerilor locale, la sectii din judetul de la malul marii. Alegerile locale din 27 septembrie.

Alegeri locale 2020: Sesizari privind turismul electoral, la mai multe sectii de votare din tara

Purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbo, a anuntat incidentele de la sectiile de votare din tara, intalnite pana la ora 12:00.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )