Libnet.ro
UNICEF

14:00

Fresh! Jennifer Lopez si Casper Smart, despartiti de mai bine de doua luni!

ADPM ADPM,
Fresh! Jennifer Lopez si Casper Smart, despartiti de mai bine de doua luni!

Dupa doi ani si jumatate de relatie, Jennifer Lopez si Casper Smart si-au spus ADIO. Se pare ca cei doi s-au despartit in urma cu doua luni, decizia fiind luata din pricina distantei si a faptului ca se vedeau foarte rar. Jennifer Lopez si Casper Smart au ramas prieteni, iar artista este ocupata acum cu promovarea noului ei album. continuă pe ADPM

Detalii incredibile! Jennifer Lopez, inselata de mai tanarul iubit cu un transsexual?

Desi presa internationala vuieste cu referire la faptul ca iubitul ei, dansatorul Casper Smart, ar fi inselat-o cu un transsexual, Jennifer Lopez pare ca nu e deloc afectata de asta si isi vede linistita de cariera ei. Artista a sustinut seara trecuta un concert de zile mari in Bronx, locul copilariei sale, afisand pe scena mai multe tinute spectaculoase, printre care si una care semana incredibil de bine cu celebra rochie Versace care a scandalizat lumea la Premiile Grammy din 2000.

Iubitul cantaretei Jennifer Lopez a inselat-o cu doi transsexuali

Jennifer Lopez intentioneaza sa se desparta de iubitul ei, dansatorul Casper Smart, dupa ce acesta ar fi inselat-o pe vedeta americana cu doi transsexuali, afirma presa internationala.

Iubitul cantaretei Jennifer Lopez a inselat-o pe aceasta cu doi transsexuali

Jennifer Lopez intentioneaza sa se desparta de iubitul ei, dansatorul Casper Smart, dupa ce acesta ar fi inselat-o pe vedeta americana cu doi transsexuali, afirma presa internationala.

Jennifer Lopez si-a parasit tinerelul?

Sfarsit de iubire pentru Jennifer Lopez? Despre cantareata se zvoneste ca l-a parasit pe Casper Smart, dupa ce un alt model transsexual a postat pe contul de Instagram discutiile fierbinti cu dansatorul.

Maria Sharapova, sportiva cel mai bine platita din lume anul trecut

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sharapova, adversara Simonei Halep in finala French Open, ocupa locul 22 in Topul Forbes al celor mai bine platite staruri din lumea sportului, cu venituri de aproximativ 29 de.

Fostul antrenor al Simonei Halep: Simona se misca mai bine ca Sharapova, are un joc mai variat ca al ei

Simona se misca mai bine ca Sharapova si are un joc mai variat ca al ei, a declarat fostul antrenor al Simonei Halep, Adrian Marcu, in editia de vineri a emisiunii 100 de minute, de la Antena 3. Adrian Marcu a.

Ilie Nastase: Simona Halep trebuie sa joace mai bine

Simona Halep a impresionat la Roland Garros, competitie unde a ajuns pana in sferturi. Trebuie sa joace mai bine decat pana acum, locul patru e foarte bun, desi poate sa ajunga mai sus, a precizat Ilie Nastase.

ii invit pe consumatorii romani sa isi constientizeze mai bine drepturile

Voi vizita Romania intr-un moment important, la numai cateva zile dupa alegerile europene care au aratat in mod clar ca Uniunea Europeana trebuie sa faca mai bine cunoscute beneficiile sale pentru cetateni si sa ii ajute in viata de zi cu zi.

Salariu mediu net a ajuns la 1.735 de lei in aprilie. Care sunt domeniile in care se castiga cel mai bine

Castigul salarial mediu nominal brut a crescut in aprilie cu 1,7% fata de martie, la 2. 395 de lei, iar cel net a inregistrat aceeasi evolutie, situandu-se la 1. 735 lei, cu cele mai mari valori in intermedieri financiare si cele mai mici in hoteluri si restaurante, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica INS).

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )