Libnet.ro
UNICEF

14:15

Gabriel Oprea, prima reactie dupa dezvaluirile lui Dan Andronic

Antena3 Antena3,
Gabriel Oprea, prima reactie dupa dezvaluirile lui Dan Andronic

Gabriel Oprea a intervenit, joi, la Sinteza Zilei, acolo unde a oferit primele declaratii dupa dezvaluirile lui Dan Andronic. Ma uit la televizor si ma doare capul. Am anuntat ca dau o mas. continuă pe Antena3

Mircea Geoana, reactie la dezvaluirile lui Dan Andronic: Traian Basescu a abuzat si a apasat cu multa violenta butoanele puterii

Mircea Geoana a avut o prima reactie la dezvaluirile jurnalistului Dan Andronic, care a sustinut ca sefii institutiilor de forta din Romania i-ar fi promis lui Traian Basescu, in 2009, ca.

Mircea Geoana, reactie dupa dezvaluirile facute de Dan Andronic: Da, alegerile din 2009 au fost fraudate!

Mircea Geoana a scris pe pagina sa de Facebook ca spera ca dupa dezvaluirile facute de Dan Andronic, institutiile abilitate sa cerceteze ce s-a intamplat la alegerile prezidentiale din.

Marian Vanghelie, dupa dezvaluirile lui Dan Andronic despre noaptea alegerilor: Oprea spune ca Maior l-a drogat

Fostul lider PSD Marian Vanghelie a declarat ca Gabriel Oprea i-a spus ca George Maior l-a drogat in noaptea alegerilor din 2009. Stiam de implicarea lui Gabriel Oprea si a lui Coldea. Cred ca mai.

Traian Basescu, dupa dezvaluirile lui Dan Andronic legate de prezidentialele din 2009: Am aflat cert ca alegerile au fost castigate de Kovesi, Coldea, Maior si Oprea. Pai, eu zic sa-i arestam (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu si jurnalistul Dan Andronic au facut o serie de dezvaluiri, luni in cadrul emisiunii Talk B1, despre noaptea alegerilor prezidentiale din 2009, despre o celula.

Traian Basescu, reactie dura dupa dezvaluirile lui Dan Andronic: Cere arestarea lui Kovesi, a lui Coldea si a lui Maior

Fostul presedintele Traian Basescu a reactionat reactioneaza dur la dezvalurile facute de Dan Andronic si cere public arestarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, a fostului sef operativ al SRI, Florian Coldea,.

Emilia Sercan, prima reactie dupa ce a parasit in lacrimi emisiunea Profesionistii: Atitudinea si tonul intrebarilor fusesera menite sa ma transforme intr-o impostoare

Jurnalista Emilia Sercan a plecat in lacrimi din platoul emisiunii Profesionistii, realizata de Eugenia Voda la TVR 1 si difuzata sambata seara, 1 aprilie. Totul a pornit dupa ce.

Emilia SERCAN, prima reactie dupa ce a parasit in lacrimi emisiunea PROFESIONISTII: Atitudinea si tonul intrebarilor fusesera menite sa ma transforme intr-o impostoare

Jurnalista Emilia Sercan a plecat in lacrimi din platoul emisiunii Profesionistii, realizata de Eugenia Voda la TVR 1 si difuzata sambata seara, 1 aprilie. Totul a pornit dupa ce.

NN Pensii, prima reactie dupa sanctiunile anuntate de ASF: Intentiile noastre au fost exclusiv de informare

NN Pensii precizeaza ca a aflat din presa despre masurile stabilite de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) in legatura cu mesajul de informare transmis clientilor si ca asteapta decizia.

Dan Andronic il contrazice pe Gabriel Oprea. N-am stat la nicio masa

Jurnalistul Dan Andronic a comentat pe o retea de socializare afirmatiile lui Gabriel Oprea, de joi, la Sinteza Zilei. Dan Andronic spune ca alta era ora la care a fost invitat acasa la.

Reactia sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, dupa dezvaluirile facute de Dan Andronic

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, le-a spus jurnalistilor marti ca nu face nicio declaratie, dupa dezvaluirile facute cu o zi in urma de Dan Andronic, potrivit caruia ar fi avut loc o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )