Libnet.ro
UNICEF

20:16

Gabriel Oprea: Nu vreau sa fiu prim-ministru

Antena3 Antena3,
Gabriel Oprea: Nu vreau sa fiu prim-ministru

Ministrul Afacerilor Interne Gabriel Oprea a declarat, miercuri, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, ca nu exista niciun sambure de adevar in zvonurile potrivit carora va deveni prim-ministru in aceasta toamna. continuă pe Antena3

Oprea, despre preluarea functiei de premier: Sunt speculatii. Nu cred ca sunt bun de prim-ministru

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a spus, marti, ca zvonurile potrivit carora ar urma sa-i ia locul lui premierului Victor Ponta la Palatul Victoria sunt simple speculatii, precizand ca nu crede ca este bun pentru functia de prim-ministru.

Oprea: Nu cred ca sunt bun de prim-ministru

ACTUALIZARE 16:30 Oprea: M-am vazut cu Traian Basescu Vicepremierul Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne, a afirmat marti ca s-a vazut cu fostul sef al statului Traian Basescu, precizand insa ca nu poate sa spuna ce au discutat, informeaza surse din presa.

Gabriel Oprea: M-am vazut cu Traian Basescu

Vicepremierul Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne, a afirmat ieri ca s-a vazut cu fostul sef al statului Traian Basescu, precizand insa ca nu poate sa spuna ce au discutat.

Gabriel Oprea: M-am vazut cu Traian Basescu

Vicepremierul Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne, a afirmat marti ca s-a vazut cu fostul sef al statului Traian Basescu, precizand insa ca nu poate sa spuna ce au discutat, scrie Agerpres. M-am.

Ce spune Gabriel Oprea ca s-a intamplat la Consiliul JAI. Care sunt tarile care NU vor COTE OBLIGATORII

Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne, a declarat, marti, ca la Consiliul Justitie si Afaceri Interne, la care a participat luni, nu s-a ajuns la niciun consens pe cote obligatorii de refugiati. Oprea a nominalizat si cele patru tari care s-au opus: Slovacia, Cehia, Letonia si Romania .

FOTO. Care a fost interventia lui Gabriel Oprea in consiliul JAI

Ministrul Afacerilor Interne MAI), Gabriel Oprea, a sustinut in consiliul JAI de luni, pozitia Romaniei referitoare la cotele obligatorii de refugiati propuse de Comisia Europeana. Astfel, Oprea a spus ca Romania nu este de acord cu impunerea unor cote obligatorii si ca tara noastra va accepta 1. 705 solicitanti de azil.

Gabriel Oprea reitereaza ca va vota impotriva cotelor obligatorii in cadrul JAI: Romania isi respecta angajamentele initiale de a primi 1785 de migranti

Vicepremierul si ministrul de Interne Gabriel Oprea a declarat duminica dimineata ca are un mandat foarte clar cu care merge luni la consiliul Justitie si Afaceri Interne JAI) unde se va discuta propunerea de miercuri a Comisiei Europene privind cotele obligatorii de refugiati. Oprea a aratat ca va vota impotriva cotelor obligatorii si ca le va transmite partenerilor europeni ca Romania isi respecta angajamentele initiale de a primi 1785 de migranti.

Vicepremierul Gabriel Oprea: Romania este o tara sigura care apara 2.070 de kilometri ai Uniunii Europene

Ministrul Afacerilor Interne Gabriel Oprea a declarat, miercuri, la Antena 3, ca Romania este o tara sigura. Romania apara 2. 070 de kilometri ai Uniunii Europene si o face cu foarte mult profesionalism.

Gabriel Oprea a recunoscut ca s-a intalnit cu Traian Basescu: Nu pot sa spun ce am discutat. Oricand ma intalnesc cu un fost presedinte de stat, o sa ma port cu respect

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a recunoscut, marti, la Parlament, ca s-a intalnit cu fostul presedinte Traian Basescu, dar a refuzat sa ofere amanunte despre subiectul discutiilor, informeaza.

Gabriel Oprea, despre JAI: Patru tari nu au fost de acord cu cotele obligatorii. Prin tot ceea ce face Romania la granita, actioneaza ca o tara din spatiul Schengen (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a declarat marti, ca la Consiliul Justitie si Afaceri Interne JAI), la care a participat luni, nu a fost un consens pe cote obligatorii de refugiati, patru tari.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )