Libnet.ro
UNICEF

21:30

Gabriela Firea, despre lipsa unei dezbateri intre candidati inainte de alegerile locale: Nicusor Dan nu si-a dorit o intalnire cu mine pentru ca ar fi avut de pierdut (VIDEO)

B1 B1,
Gabriela Firea, despre lipsa unei dezbateri intre candidati inainte de alegerile locale: Nicusor Dan nu si-a dorit o intalnire cu mine pentru ca ar fi avut de pierdut (VIDEO)

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut duminica seara, la mai bine de o luna de la alegerile locale din 27 septembrie, ca in timpul campanieie electorale nu a avut loc o dezbatere intre ea si. continuă pe B1

Gabriela Firea, despre Liviu Dragnea: A scris o pagina neagra a istoriei Partidului Social Democrat (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de joi, Gabriela Firea a fost intrebata daca mai tine legatura cu Liviu Dragnea, fostu presedinte al social democratilor si daca si-a amintit ca la data de 28 octombrie a .

Gabriela Firea, dupa declaratiile lui Ludovic Orban despre banii pentru incalzire: Este inimaginabil. Asta nu trebuie sa ramana fara raspuns in justitie (VIDEO)

Fostul primar al Capitalie, Gabriela Firea, a reactionat duminica dupa aparitia imaginilor in care premierul Ludovic Orban i-a spus actualului edil general ca acum are incredere sa transfere bani pentru.

Gabriela Firea, despre criza financiara de la Primaria Capitalei: Din pacate, Domnul Orban nu a vrut sa ma creada pe cuvant

Gabriela Firea a raspuns acuzatiilor legate de criza financiara de la Primaria Capitalei: Eu nu am tinut ascuns acest lucru, si anume situatia dificila din punct de vedere financiar a Primariei Capitalei. Am spus ca avem conturile blocate.

Gabriela Firea: Am informat toti proprietarii de cladiri cu bulina ca pot beneficia de facilitatile fiscale oferite de Primaria Capitalei (VIDEO)

Avand in vedere incidentul neplacut din cursul serii de miercuri, cand un imobil monument istoric, din Bucuresti s-a prabusit, Gabriela Firea a fost intrebata care este situatia cladirilor cu bulina rosie.

Gabriela Firea, adevarul despre relatia ei cu Liviu Dragnea. A spus totul, chiar ieri

Gabriela Firea a spus adevarul despre relatia ei cu Liviu Dragnea. Astfel, Gabriela Firea a afirmat ca nu mai tine legatura cu fostul sef al PSD si nici nu ar avea cum sa faca acest lucru, in contextul in care acesta este in incarcerat. Gabriela Firea, dezvaluiri despre relatia care a avut-o cu Liviu Dragnea.

Gabriela Firea: Sa-i spuna cineva primarului dreptei unite ca exista deja bilet unic in Bucuresti, de vreo 3 ani!

Gabriela Firea a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook in care il instiinteaza pe noul primar al Capitalei, Nicusor Dan despre faptul ca exista bilet unic in Capitala. Astfel, bucurestenii pot circula cu mai multe mijloace de transport in comun.

Mesajul transmis de Gabriela Firea cu ocazia zilei de nastere a lui Liviu Dragnea

Gabriela Firea a fost intrebata, joi, in cadrul unei conferinte de presa, daca mai tine legatura cu fostul lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a carui zi de nastere a fost miercuri. Stiti ce zi a fost ieri?, a intrebat-o jurnalistul.

Vindea Mr Pink, bautura iubitului Monicai Gabor, iar acum a primit 2 milioane de euro de la Gabriela Firea

Situatie incredibila la Primaria Capitalei. Compania care vindea Mr Pink, celebra bautura a iubitului Monicai Gabor, tocmai a primit un contract de 2 milioane de euro de la Gabriela Firea. Contract de milioane de euro, fara licitatie, primit de la Firea in urma cu cativa ani, compania Eco Green Light se afla in pragul falimentului .

GABRIELA FIREA: Sa-i spuna cineva primarului dreptei unite ca exista deja bilet unic in Bucuresti

Fostul primar din Bucuresti Gabriela Firea a reactioat, sambata seara, dupa ce primarul general Nicusor Dan a anuntat ca va fi implementat un bilet unic pentru transportul in comun: Sa-i spuna cineva primarului dreptei unite ca exista deja bilet unic in Bucuresti, transmite News. ro.

Gabriela Firea: Alo, Guvernul! Multa impostura, multa incompetenta!

Liderul PSD Bucuresti, Gabriela Firea, solicita Guvernului sa redeschida scolile din Capitala, sa testeze elevii si profesorii, iar acolo unde sunt focare, acestea sa fie izolate. Firea sustine ca a lasat stocuri la Primaria Capitalei pentru testarea proferorilor si elevilor, dar scolile raman inchise pentru a acoperi incompetenta guvernantilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2653 seconds )