Libnet.ro
UNICEF

09:01

GABRIELA FIREA: Sa-i spuna cineva primarului dreptei unite ca exista deja bilet unic in Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GABRIELA FIREA: Sa-i spuna cineva primarului dreptei unite ca exista deja bilet unic in Bucuresti

Fostul primar din Bucuresti Gabriela Firea a reactioat, sambata seara, dupa ce primarul general Nicusor Dan a anuntat ca va fi implementat un bilet unic pentru transportul in comun: Sa-i spuna cineva primarului dreptei unite ca exista deja bilet unic in Bucuresti, transmite News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Firea: Sa-i spuna cineva primarului dreptei unite ca exista deja bilet unic STB-Metrorex de vreo trei ani

Gabriela Firea il ironizeaza pe succesorul sau la Primaria Capitalei, dupa ce Nicusor Dan a spus in curand va exista un bilet unic pentru mijloacele de transport public de suprafata din Capitala, aflate in subordinea Primariei Generale si pentru Metrou, aflat in subordinea Ministerului Transporturilor.

Gabriela Firea: Sa-i spuna cineva primarului dreptei unite ca exista deja bilet unic in Bucuresti

Fostul primar din Bucuresti Gabriela Firea a reactioat, sambata seara, dupa ce primarul general Nicusor Dan a anuntat ca va fi implementat un bilet unic pentru transportul in comun: Sa-i spuna cineva primarului dreptei unite ca exista deja bilet unic in Bucuresti.

Gabriela Firea: Sa-i spuna cineva primarului dreptei unite ca exista deja bilet unic in Bucuresti, de vreo 3 ani!

Gabriela Firea a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook in care il instiinteaza pe noul primar al Capitalei, Nicusor Dan despre faptul ca exista bilet unic in Capitala. Astfel, bucurestenii pot circula cu mai multe mijloace de transport in comun.

Gabriela Firea, atac neasteptat la adresa sefului DSU, Raed Arafat. Ce informatii ascunde pentru a nu-si pierde locul de munca

Fostul primar al Capitalei si actualul prim-vicepresedinte, Gabriela Firea, a vorbit despre modul in care Raed Arafat transmite informatiile legate de pandemia de COVID-19. Aceasta sustine ca seful DSU omite sa spuna informatiile care ar deranja Guvernul, astfel ca se limiteaza la anumite subiecte. Cea mai importanta masura anti-COVID-19 este ignorata de catre autoritati Gabriela .

Gabriela Firea, adevarul despre relatia ei cu Liviu Dragnea. A spus totul, chiar ieri

Gabriela Firea a spus adevarul despre relatia ei cu Liviu Dragnea. Astfel, Gabriela Firea a afirmat ca nu mai tine legatura cu fostul sef al PSD si nici nu ar avea cum sa faca acest lucru, in contextul in care acesta este in incarcerat. Gabriela Firea, dezvaluiri despre relatia care a avut-o cu Liviu Dragnea.

Gabriela Firea: Alo, Guvernul! Multa impostura, multa incompetenta!

Liderul PSD Bucuresti, Gabriela Firea, solicita Guvernului sa redeschida scolile din Capitala, sa testeze elevii si profesorii, iar acolo unde sunt focare, acestea sa fie izolate. Firea sustine ca a lasat stocuri la Primaria Capitalei pentru testarea proferorilor si elevilor, dar scolile raman inchise pentru a acoperi incompetenta guvernantilor.

GABRIELA FIREA: PSD il va chema in Parlament pe premierul Orban pentru un raport privind bugetul pe anul viitor

PSD a decis sa il cheme in Parlament pe premierul Ludovic Orban pentru a prezenta un raport privind bugetul pe anul viitor, a anuntat astazi prim-vicepresedintele partidului, Gabriela Firea, mentionand ca nu intelege de ce Guvernul nu a publicat in transparenta decizionala acest proiect.

Cum a pierdut functia de primar, Gabriela Firea cere redeschiderea scolilor din Bucuresti

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a cerut, joi, redeschiderea scolilor din Capitala.

Gabriela Firea, despre criza financiara de la Primaria Capitalei: Din pacate, Domnul Orban nu a vrut sa ma creada pe cuvant

Gabriela Firea a raspuns acuzatiilor legate de criza financiara de la Primaria Capitalei: Eu nu am tinut ascuns acest lucru, si anume situatia dificila din punct de vedere financiar a Primariei Capitalei. Am spus ca avem conturile blocate.

Gabriela Firea: Situatia financiara este dificila la Primaria Capitalei. Din pacate, premierul Orban nu a vrut sa ma creada pe cuvant

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a afirmat joi ca este foarte bine ca se va face un audit la Primaria Municipiului Bucuresti, anuntat de primul-ministru Ludovic Orban, mentionand ca nu se va descoperi.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )