Libnet.ro
UNICEF

12:00

Gabriela Firea sustine ca este nevoie de schimbarea procedurii pentru sesizari privind indepartarea turturilor

România Liberă România Liberă,
Gabriela Firea sustine ca este nevoie de schimbarea procedurii pentru sesizari privind indepartarea turturilor

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit, luni, despre necesitatea simplificarii procedurii in cazul sesizarilor privind indepartarea turturilor. continuă pe România Liberă

Primarul general al Bucurestiului, Gabriela Firea, sustine ca a fost hartuita de directorul Circului Globus: Nu reactionez pozitiv atunci cand sunt amenintata, cand primesc mesaje noaptea, atat de la director, cat si de la sustinatori

Pimarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca nu isi va retrage decizia de demitere a directorului Circului Globus, Victor Coman, desi a fost amenintata si hartuita.

Gabriela Firea recunoaste ca in multe zone din Bucuresti sunt munti de zapada pe marginea drumului |FOTO

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca este primul an cand, in Bucuresti, sunt munti de zapada pe marginea drumului, in intersectii si in parcari. Astfel, operatorii de salubritate urmeaza sa o stranga si sa o transporte pe mai multe terenuri. in opinia sa, deszapezirea ar fi mult mai rapida daca Bucurestiul ar avea masini care topesc rapid zapada.

Daniel Florea, primarul sectorului 5, a deszapezit imbracat intr-o geaca de 2.000 de euro! Edilul a insotit-o in tot orasul pe Gabriela Firea (FOTO)

Daniel Florea, primarul sectorului 5 a fost pe strazi in ultimele zile, alaturi de Gabriela Firea, verificand operatiunile de deszapezire. Acesta nu este o persoana foarte cunoscuta, dar, cu ocazia.

INTERVIU Gabriela Firea: Avem in vedere inclusiv ridicarea masinilor parcate care pot impiedica operatiunile de curatare a zapezii. Pe termen mediu, se vor achizitiona masini destinate topirii zapezii si pentru curatirea mecanizata a trotuarelor

Primariile din Bucuresti ar putea recurge la ridicarea masinilor care pot impiedica curatarea zapezii, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, intr-un scurt interviu acordat HotNews. ro. Edilul a declarat ca nu a dat nicio amenda primarilor de sector sau firmelor de salubrizare de la inceputul acestui an, pentru felul in care s-a facut deszapezirea. Primariile de sector sunt cele care pot aplica amenzile, dar eu cred o amenda nu rezolva problema zapezii, a declarat aceasta.

Gabriela Firea, dupa incendiul in care au murit 11 animale de la Circul Globus: Pe ordinea de zi a a urmatoarei sedinte CGMB se va afla un proiect care interzice folosirea de animale salbatice in circuri

Un proiect de hotarare, care prevede interzicerea animalelor in circuri, se va afla pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, a anuntat, vineri, primarul Capitalei, Gabriela Firea. Potrivit acesteia, proiectul face parte din Strategia pentru protectia si bunastarea animalelor din Municipiul Bucuresti elaborata de consilierul general PSD Tudor Ionescu.

Gabriela Firea anunta ca, de luni, elevii din Capitala se intorc la scoala

Elevii din Capitala se intorc, de luni, la scoala, a anuntat, vineri, primarul Capitalei, Gabriela Firea. Ea a mai precizat ca, potrivit prognozei meteorologice, nu exista motive pentru ca, scolile, liceele si gradinitele din Bucuresti sa prelungeasca suspendarea cursurilor.

Managerul de la Circul Globus, demis de Gabriela Firea. Incendiul in care au murit 11 animale ar fi pornit de la un calorifer

Managerul Circului Globus, Victor Coman, a fost demis, a anuntat, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Incendiul ar fi pornit de la un calorifer folosit de paznici pentru incalzire.

Gabriela Firea inchide scolile pe jumatate: Elevii nu vor primi absente la prima ora, masinile care blocheaza mijloacele de transport in comun vor fi ridicate (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a facut declaratii presei cu ocazia unui comandament de iarna ce a avut loc la Primaria Bucuresti. Edilul a cerut intelegere din partea cadrelor didactice.

Elevii din Bucuresti revin de luni la scoala, a anuntat Gabriela Firea (VIDEO)

Toate scolile, gradinitele si cresele din Bucuresti isi vor relua activitatea luni, a anuntat Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei. Ea a fost intrebata daca vor fi inchise.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, l-a demis pe directorul de la Circul Globus

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, l-a demis vineri pe directorul de la Circul Globus, Victor Coman, dupa incendiul de ieri, izbucnit la o cladide a circului, unde si-au pierdut viata 11 animale, printre care si doi tigri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )