Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea, dupa incendiul in care au murit 11 animale de la Circul Globus: Pe ordinea de zi a a urmatoarei sedinte CGMB se va afla un proiect care interzice folosirea de animale salbatice in circuri

România Liberă România Liberă,
Gabriela Firea, dupa incendiul in care au murit 11 animale de la Circul Globus: Pe ordinea de zi a a urmatoarei sedinte CGMB se va afla un proiect care interzice folosirea de animale salbatice in circuri

Un proiect de hotarare, care prevede interzicerea animalelor in circuri, se va afla pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, a anuntat, vineri, primarul Capitalei, Gabriela Firea. Potrivit acesteia, proiectul face parte din Strategia pentru protectia si bunastarea animalelor din Municipiul Bucuresti elaborata de consilierul general PSD Tudor Ionescu. continuă pe România Liberă

Managerul Circului Globus, Victor Coman, demis de primarul Capitalei, dupa incendiul in care au murit 11 animale

Managerul Circului Globus, Victor Coman, a fost demis, vineri, de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, dupa ce joi dimineata 11 animale au murit asfixiate in urma unui incendiu care a curpins unul dintre grajdurile institutiei.

Managerul de la Circul Globus, demis de Gabriela Firea. Incendiul in care au murit 11 animale ar fi pornit de la un calorifer

Managerul Circului Globus, Victor Coman, a fost demis, a anuntat, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Incendiul ar fi pornit de la un calorifer folosit de paznici pentru incalzire.

Traian Basescu o apostrofeaza pe Gabriela Firea: De ce nu apeleaza la miile de asistati sociali pe care primariile de sector ii miluiesc cu alimente si sume de la bugetul statului?

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a scris, miercuri, pe pagina sa de Facebook, ca primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ar trebui sa apeleze pentru deszapezirea trotuarelor si a strazilor secundare la asistatii social.

Bucurestenii fac slalom printre nameti. Angajatii Primariei Capitalei refuza sa explice cum se face deszapezirea statiilor de autobuz din Bucuresti. Gabriela Firea da vina pe firmele de salubritate pe care ea le-a coordonat |FOTO + VIDEO

Bucurestenii au ascultat, miercuri, indemnurile primarului Capitalei, Gabriela Firea, sa isi lase acasa masinile si sa mearga la munca cu mijloacele de transport in comun. Cu toate acestea, oamenii au fost surprinsi sa constate ca drumul de acasa pana la munca este o adevarata aventura: trotuare nedeszapezite, statii de autobuz cu troiene de nameti. Astfel, locuitorii Capitalei s-au vazut nevoiti sa astepte autobuzele si tramvaiele in plina strada.

REPORTAJ VIDEO. Cum s-au pacalit rau de tot bucurestenii care au ascultat de primarita PSD Gabriela Firea. Haosul din Capitala, filmat pe artere importante. Patinaj auto printre pietonii fortati sa mearga pe carosabil

Cu noaptea in cap, Gabriela Firea a dat buzna in casele bucurestenilor, prin televiziunile de stiri, pentru a se lauda cu zecile de autobuze si tramvaie pe care le-a pus in circulatie. Lasati masinile acasa, luati transportul in comun!, a insistat Firea la 6 dimineata. Cei care au ascultat-o au trecut printr-o experienta de cosmar.

Incendiu la Circul Globus. 11 animale au murit din cauza fumului, printre care si doi tigri. Animalele salvate ar putea fi mutate la Gradina Zoologica |FOTO + VIDEO

11 animale de Circul Globus, intre care si doi tigri, porci vietnamezi, pisici si caini au murit in urma unui incendiu care a izbucnit in dimineata zilei de joi. Animalele care nu putut fi salvate de catre pompieri au fost mutate intr-o alta anexa.

Cum a patit-o doamna Gabriela Firea exact ca tovarasul Nicolae Ceausescu |OPINIE

Primarul PSD Gabriela Firea e din categoria politicienilor care nu stiu sa extraga concluzii inteligente din istoria ceausista a Romaniei. A facut exact ca Ceausescu si a patit exact ca sinistrul dictator comunist la prima zapada serioasa.

Cum a patit-o doamna Gabriela Firea exact ca tovarasul Nicolae Ceausescu din cauza zapezii |OPINIE

Primarul PSD Gabriela Firea e din categoria politicienilor care nu stiu sa extraga concluzii inteligente din istoria ceausista a Romaniei. A facut exact ca Ceausescu si a patit exact ca sinistrul dictator comunist la prima zapada serioasa.

Gabriela Firea sustine ca Primaria si-a facut datoria si promite sanctiuni pentru firmele de salubritate

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca autoritatile au actionat corect si si-au facut datoria monitorizand deszapezirea din Bucuresti. Ea mai afirma ca firmele de salubritate nu si-au facut corect datoria de a curata zapada de pe strazi si trotuare.

Gabriela Firea: Cine poate, sa stea acasa, cel putin pana la pranz

Primarul general al Capitalei le recomanda bucurestenilor sa stea acasa, daca pot, cel putin pana la orele pranzului pentru ca in Capitala se circula in conditii de iarna, scrie Digi24. Gabriela Firea a adaugat ca Bucurestiul nu este blocat si ca liniile RATB au fost suplimentate, fiind functionale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )