Libnet.ro
UNICEF

21:30

Galatiul, amenintat din nou ca ramane fara apa calda. Primarul Marius Stan lanseaza un atac dur la adresa conducerii Electrocentrale

Adevărul Adevărul,
Galatiul, amenintat din nou ca ramane fara apa calda. Primarul Marius Stan lanseaza un atac dur la adresa conducerii Electrocentrale

Primarul Galatiului nu intelege cum se poate ca dupa ce luni la rand, Apaterm sa vireze in conturile Electrocentrale cu mult peste facturile curente, iar acum orasul sa fie din nou amenintat ci sistarea apei calde. continuă pe Adevărul

Oradea ramane fara apa calda. Se fac lucrari de amploare la retelele termice

Lucrarile la retelele termice de transport a agentului termic primar, programate pentru luna septembrie, vor duce la intreruperea apei calde in tot orasul.

NATO: Folosirea armelor chimice in Siria este inacceptabila si nu poate ramane fara raspuns

Anders Fogh Rasmussen, secretarul general al NATO, a declarat luni, ca folosirea armelor chimice in Siria este inacceptabila si nu poate ramane fara raspuns, informeaza AFP. Declaratia acestuia a fost.

Basescu: Xenofobia si rasismul apar din nou cu vitalitate in Europa

Presedintele Traian Basescu a sustinut, joi, o alocutiune la Muzeul Eliberarii Nationale Slovace din Banska Bystrica, afirmand ca xenofobia si rasismul sunt elemente care astazi incep din nou sa apara cu vitalitate pe teritoriul Europei si ca.

Basescu: Rasismul si xenogobia, elemente care incep sa apara din nou cu vitalitate in Europa

Presedintele Traian Basescu, aflat in vizita oficiala in Slovacia, a declarat astazi, in cadrul unei alocutiuni, ca rasismul si xenogobia sunt elemente care incep sa apara din nou cu vitalitate in Europa.

Basescu: Rasismul si xenofobia, elemente care incep sa apara din nou cu vitalitate in Europa

Presedintele Traian Basescu, aflat in vizita oficiala in Slovacia, a declarat astazi, in cadrul unei alocutiuni, ca rasismul si xenofobia sunt elemente care incep sa apara din nou cu vitalitate in Europa.

Sorin Alexandrescu, din nou la DNA in dosarul de santaj asupra administratorului RCSRDS

Sorin Alexandrescu a ajuns din nou la DNA. Directorul Antena Group a fost chemat joi de procurorii anticoruptie pentru a-i fi prezentate probele impotriva sa in dosarul de santaj in care este cercetat alaturi de.

Traian Basescu s-a razgandit. A luat din nou avionul prezidential

Presedintele Traian Basescu foloseste din nou avionul prezidential. Odata cu plecarea lui Relu Fenechiu de la Ministerul Transporturilor, s-a rezolvat si problema presedintelui care a renuntat la serviciile.

Tapetul floral, din nou in lumina reflectoarelor.

Tapetul a devenit din nou unul dintre elementele ce ofera personalitate, dinamism si rafinament unei incaperi. In ceea ce priveste recomandarile stilistilor, anul 2013 este dedicat temelor florale atat in moda, cat si in amenajarile interioare. Fie ca este vorba despre buchete florale sau flori mari viu colorate, fie de folosirea combinatilor de printuri florale pe fundal alb sau de explorarea culorilor vii si pline galben, albastru, orange , Wallquest SUA, unul din cei mai mari .

Fobiile omului modern: Frica de a ramane fara telefonul mobil sau frica de dans

Ritmul alert al vietii si dezvoltarea retelelor de socializare a determinat aparitia unor noi fobii, de care sufera din ce in ce mai multe persoane. Potrivit unui studiu citat de cotidianul britanic The Mirror,.

Un numar de 200 de angajati ai Societe Generale din Paris au de ales intre a ramane fara job sau a fi transferati la Bucuresti

Surse sindicale din cadrul grupului francez Societe Generale, banca mama a BRD, anunta ca 200 de angajati de suport clienti ar urma sa fie transferati de la sediul din Paris la Bucuresti. Societe Generale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )