Libnet.ro
UNICEF

12:30

George Bush a fost internat in spital din cauza unei bronsite

B1 B1,
George Bush a fost internat in spital din cauza unei bronsite

Fostul presedinte american George Bush a fost internat intr-un spital din Houston, Texas, unde este tratat pentru bronsita. Domnul Bush 88 de ani) se afla in spital de sase zile, cu o tuse obositoare, a. continuă pe B1

Scandal in Turcia din cauza unei telenovele.

Un serial turcesc, difuzat si in Romania, despre sultanul Suleyman Magnificul a creat un adevarat scandal in tara de origine, dupa ce premierul Erdogan i-a blestemat pe producatori, explicand ca deformeaza faptele istorice. O telenovela din Turcia, difuzata si in Romania, despre viata sultanului Suleyman Magnificul, a iscat un adevarat scandal dupa ce premierul Erdogan a criticat dur filmul, relateaza agentia France Presse, potrivit unui comunicat al televiziunii Kanal D, remis .

Fostul presedinte american George H.W. Bush a fost internat in spital.

Fostul presedinte american George H. Bush, in varsta de 88 de ani, a fost internat intr-un spital din Houston unde primeste ingrijiri medicale, a afirmat joi purtatorul de cuvant al spitalului, Stephanie Asin, informeaza Reuters si EFE, potrivit Agerpres. Nicio alta informatie nu a fost oferita de Spitalul Metodist din Houston, insa Stephanie Asin a afirmat ca va furniza alte detalii joi seara. Purtatorul de cuvant al fostului presedinte american nu a putut fi contactat pentru informatii .

Sebastian Vettel, in pericol sa piarda titlul mondial din cauza unei depasiri neregulamentare

Sebastian Vettel nu poate sarbatori inca cel de-al treilea titlu mondial consecutiv cucerit in Formula 1, pentru ca rivalii de la au confirmat ca iau in calcul posibilitatea de a inainta un protest.

Catalin Botezatu, la un pas de moarte? Designerul a fost internat intr-un spital din Turcia

Catalin Botezatu a fost la un pas de moarte. Inima i-a facut din nou probleme si a stat 4 zile internat intr-un spital din Ankara, in Turcia. Designerul a plecat cu echipa lui de la Next Top Model in Turcia. Lui.

Catalin Botezatu, la un pas de moarte. Designerul a fost internat intr-un spital din Turcia

Catalin Botezatu a fost la un pas de moarte. Inima i-a facut din nou probleme si a stat 4 zile internat intr-un spital din Ankara, in Turcia. Designerul a plecat cu echipa lui de la Next Top Model in Turcia. Lui.

Premierul japonez si-a anulat vizita in Rusia din cauza starii de sanatate a lui Vladimir Putin

Prim-ministrul japonez Yoshihiko Noda si-a anulat vizita in Rusia din cauza starii de sanatate a presedintelui rus Vladimir Putin, potrivit unei surse guvernamentale si presei nipone, relateaza AFP. Starea lui Putin a fost subiectul speculatiilor in ultimele saptamani, dupa ce presedintele si-a anulat mai multe vizite atat in Rusia cat si in afara tarii, motivul fiind agravarea unei probleme mai vechi la coloana vertebrala.

UPDATE Premierul japonez si-a anulat vizita in Rusia din cauza starii de sanatate a lui Vladimir Putin/ Kremlinul neaga: Sanatatea presedintelui este absolut normala

Prim-ministrul japonez Yoshihiko Noda si-a anulat vizita in Rusia din cauza starii de sanatate a presedintelui rus Vladimir Putin, potrivit unei surse guvernamentale si presei nipone, relateaza AFP. Starea lui Putin a fost subiectul speculatiilor in ultimele saptamani, dupa ce presedintele si-a anulat mai multe vizite atat in Rusia cat si in afara tarii, motivul fiind agravarea unei probleme mai vechi la coloana vertebrala. UPDATE Kremlinul a dezmintit vineri informatia , precizand ca sanatatea lui Putin este normala si ca vizita nu avea o data fixa.

Prahova: DN1 este blocat complet din cauza unui accident cu patru masini, intre care doua tiruri.

Drumul national 1 este complet blocat, joi seara, intre localitatile prahovene Breaza si Comarnic, din cauza unui accident petrecut in dreptul unei benzanarii, in care au fost implicate patru masini, doua TIR-uri si doua autoturisme, trei persoane fiind ranite, transmite corespondentul Mediafax. Conform primelor informatii furnizate de Politia Prahova, accidentul s-a petrecut pe tronsonul drumului national 1 cuprins intre Ploiesti si Brasov, in dreptul unei benzinarii. Potrivit politistilor, .

Prahova: DN1 este blocat din cauza unui accident cu patru masini

DN 1 este complet blocat, joi seara, intre localitatile prahovene Breaza si Comarnic, din cauza unui accident, in care au fost implicate doua TIR-uri si doua autoturisme. Din primele informatii, patru.

Riscam infringementul din cauza interdictiei de export al gazelor

Autoritatile sustin ca problema exporturilor a fost deja rezolvata, prin noua legislatie Comisia Europeana CE) a declansat, la 21 noiembrie, procedura de infringement in cazul Romaniei din cauza interdictiei exporturilor de gaze, a declarat, ieri, Carlo Corazza, purtatorul de cuvant al comisarului pentru industrie si antreprenoriat, Antonio Tajani.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )