Libnet.ro
UNICEF

08:47

Germania permite din nou deportarile in Siria, in ciuda protestelor stangii

Hotnews Hotnews,
 Germania permite din nou deportarile in Siria, in ciuda protestelor stangii

Autoritatile germane vor autoriza din nou, din ianuarie, extradarea in tara lor a sirienilor considerati periculosi, in ciuda protestelor din partea partidelor de stanga si a asociatiilor care sprijina migrantii, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Blestemul nurcilor ucise in Danemarca loveste din nou. Ce s-a intamplat la groapa-mormant

La inceputul lui noiembrie sute de ferme din Danemarca au devenit focare de coronavirus. Autoritatile au descoperit tulpini mutante ale virusului in randul oamenilor, iar guvernul danez a dispus sacrificarea a aproximativ 17 milioane de nurci. Blestemul nurcilor sacrificate in Danemarca loveste din nou Dupa ce au fost ingropate in gropi comune, in urma campaniei .

Vedeta de la Antena 1 s-a impacat din nou cu iubitul celebru. Toata lumea i-a vazut asa, chiar daca au zis ca s-a incheiat

Dupa ce au inlocuit dragostea cu ura, vedeta de la Antena 1 si iubitul celebru au fost surprinsi din nou unul in compania celuilalt, intr-un cadru special. Desi pe internet se dau despartiti si suferinzi, in realitate, se iubesc, lucru dovedit de ipostazele in care au fost surprinsi recent de fotoreporteri. intre despartiri si reconcilieri .

Dan Bittman socheaza din nou. Rasturnare de situatie, ce a transmis acum e fara precedent (exclusiv)

Dupa declaratiile incredibile facute despre pandemia de coronavirus, Dan Bittman socheaza din nou. Solistul trupei Holograf a transmis un mesaj fara precendent romanilor. Rasturnare de situatie! Ce spune acum Dan Bittman despre pandemia de COVID-19 Luni de zile, solistul trupei Holograf a sustinut ca virusul COVID-19 nu exista, ca totul este o inventie a autoritatilor.

Vivana Sposub a facut anuntul dureros de trist: Are din nou cancer!

Viviana Sposub le-a cerut ajutorul prietenilor de pe retelele de socializare. Astfel ca iubita actorului George Burcea a facut apel la altruismul fanilor ei, avand nevoie urgenta de contributia lor pentru a salva un prieten. Vivana Sposub a facut anuntul dureros de trist Viviana Sposub este extrem de activa in mediul online, tinandu-si fanii la .

Anca Serea prezinta din nou stirile sportive. Cu ce televiziune a semnat!

Dupa o lunga perioada in care nu am mai vazut-o pe micul ecran in calitate de prezentator tv, Anca Serea revine curand la pupitrul stirilor sportive. Iata cu ce televiziune a semnat! .

Boris Johnson merge la Bruxelles, dupa ce negocierile pentru acordul comercial post-Brexit s-au impotmolit din nou

Prim-ministrul Regatului Unit, Boris Johnson, se va deplasa la Bruxelles in cursul acestei saptamani pentru a se intalni cu presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, in contextul unui nou blocaj in ce priveste negocierile pentru un acord comercial post-Brexit, relateazp, conform AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )