Libnet.ro
UNICEF

14:00

Germania primeste si trateaza pacienti cu coronavirus din Franta si din Italia

România Liberă România Liberă,
Germania primeste si trateaza pacienti cu coronavirus din Franta si din Italia

Pacienti cu coronvirus din Franta si din Italia sunt transferati in Germania, unde sunt tratati la b. continuă pe România Liberă

Accident in Cluj! Romani intorsi din Franta, rasturnati cu un microbuz al ISU Maramures: Ne omoara nevinovati

In cursul zilei de ieri, un microbuz al ISU Maramures, care transporta 14 romani intorsi dintr-o zona rosie Franta) , s-a rasturnat in urma unui accident cu un alt autoturism. Accidentul a avut loc pe o strada din Cluj-Napoca, iar microbuzul venea de la Aeroportul Cluj, indreptandu-se spre locul de carantina unde urmau a fi .

A doua economie a UE, lovita puternic de COVID-19: Activitatea economica si consumul gospodariilor din Franta, la 65% din nivelul obisnuit

Activitatea economica si consumul la nivelul gospodariilor din Franta se deruleaza la circa 65% din nivelul obisnuit din cauza pandemiei de COVID-19, sustine biroul national de statistica francez INSEE),.

VIDEO Mesajul medicilor timisoreni, care au vindecat cei mai multi bolnavi de coronavirus din tara

VIDEO) Medicii timisoreni, care au vindecat cei mai multi bolnavi de coronavirus din tara, au filma.

Medic roman din Franta: Din cauza numarului mare de pacienti infectati, incepem sa avem si pacienti tineri in stare grava. Lupta va fi lunga

Radu Lupescu, medic roman stabilit la Strasbourg, marturiseste ca in Franta suntem in toiul furtunii. Paturile de terapie intensiva sunt pline. De asemenea, din cauza numarului mare de pacienti infectati, Radu Lupescu subliniaza ca Franta incepe sa aiba si pacienti tineri in stare grava. El avertizeaza ca lupta cu virusul COVID 19 va fi lunga si lanseaza un indemn: Stati acasa, nu bravati interdictia de iesire!.

Spitalul de Boli Infectioase Timisoara, unde s-au vindecat cei mai multi pacienti cu coronavirus, cere sa interneze doar bolnavi din Timis: Nu se poate incarca un singur spital din vestul tarii

Reprezentantii Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, unde sunt internati pacienti cu coronavirus din alte cel putin patru judete, solicita Ministerului Sanatatii ca toate spitalele din aceste judete sa isi intocmeasca planul alb astfel incat sa trateze si sa testeze pacientii cu COVID-19 in spitalele lor. Practic, ei propun ca pacientii din alte judete sa fie tratati acolo, scrie tion. ro.

Nu vom avea niciodata un raspuns: Julie A., 16 ani, a murit de coronavirus in Franta

Nu vom avea niciodata un raspuns, spune mama sa. La 16 ani, Julie A. a murit din cauza coronavirusului la Paris, cea mai tanara victima din Franta a pandemiei, in ciuda faptului ca infectia este cunoscuta in special pentru pericolul ridicat la persoanele in varsta sau la cele vulnerabile, cu probleme de sanatate, scrie AFP.

Avertismentul sindicalistilor din Franta: spitalele din Paris vor intra in incapacitate in urmatoarele 48 de ore

In urmatoarele 48 de ore, spitalele din Paris isi vor atinge capacitatea maxima de locuri, a avertizat vineri liderul Federatiei Spitalelor dn Franta, informeaza The Guardian, citat de Hotenews. ro. Cresterea.

GRAFIC. Situatia cazurilor de coronavirus din Romania

Un numar de 1. 452 de persoane au fost confirmate, pana in prezent, in Romania, cu noul coronavirus, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )