Libnet.ro
UNICEF

16:45

Germania va taxa soferii straini care circula pe autostrazi cu pana la 130 de euro pe an

B1 B1,
Germania va taxa soferii straini care circula pe autostrazi cu pana la 130 de euro pe an

Guvernul cancelarului german Angela Merkel intentioneaza sa introduca, din 2016, o taxa de pana la 130 de euro pe an pentru soferii straini care circula pe autostrazile din Germania, relateaza. continuă pe B1

Germania va taxa cu pana la 130 euro pe an soferii straini care circula pe autostrazi

Germania intentioneaza sa introduca din 2016 o taxa de pana la 130 de euro pe an pentru soferii straini care circula pe autostrazile din tara, celebra retea Autobahn , relateaza Bloomberg.

Nemtii vor sa impuna o suprataxa de pana la 130 de euro pe an pentru soferii straini care circula pe autostrazile Germaniei

Guvernul Germaniei intentioneaza sa introduca, din 2016, o taxa de pana la 130 de euro pe an pentru soferii straini care circula pe autostrazile din Germania.

Guvernul german pregateste o taxa de autostrada pentru SOFERII STRAINI

Guvernul cancelarului german Angela Merkel intentioneaza sa introduca, din 2016, o taxa de pana la 130 de euro pe an pentru soferii straini care circula pe autostrazile din Germania, relateaza Bloomberg, conf.

Vesti proaste pentru strainii care circula pe autostrazile din Germania

Guvernul cancelarului german Angela Merkel intentioneaza sa introduca, din 2016, o taxa de pana la 130 de euro pe an pentru soferii straini care circula pe autostrazile din Germania, relateaza Mediafax.

Ce viziteaza turistii straini care vin in Romania

Top 3 destinatii turistice pentru strainii care vin in Romania este format din Transilvania, Delta Dunarii si Bucuresti.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )