Libnet.ro
UNICEF

14:45

Nemtii vor sa impuna o suprataxa de pana la 130 de euro pe an pentru soferii straini care circula pe autostrazile Germaniei

Adevărul Adevărul,
Nemtii vor sa impuna o suprataxa de pana la 130 de euro pe an pentru soferii straini care circula pe autostrazile Germaniei

Guvernul Germaniei intentioneaza sa introduca, din 2016, o taxa de pana la 130 de euro pe an pentru soferii straini care circula pe autostrazile din Germania. continuă pe Adevărul

Germania va taxa cu pana la 130 euro pe an soferii straini care circula pe autostrazi

Germania intentioneaza sa introduca din 2016 o taxa de pana la 130 de euro pe an pentru soferii straini care circula pe autostrazile din tara, celebra retea Autobahn , relateaza Bloomberg.

Transelectrica a investit circa 5 milioane de euro pentru modernizarea unei statii din Galati

Transelectrica a investit circa 5 milioane de euro pentru retehnologizarea unei statii din Galati, un nod important al retelei de transport din zona de est a tarii si o sursa de alimentare pentru platforma siderurgica a combinatului ArcelorMittal, potrivit Mediafax.

Presedintele Fundatiei ProPark a mai primit 4,6 milioane de euro pentru cumpararea de paduri

Compania Sanatate and Natura SRL, inregistrata in comuna Sinca Noua din judetul Brasov, a primit luna trecuta un aport de capital de 20,464 milioane de lei 4,648 milioane de euro) pentru a continua achizitia de paduri din Romania.

Investitie Transelectrica: 5 milioane de euro pentru modernizarea unei statii din Galati

Transelectrica a investit circa 5 milioane de euro pentru retehnologizarea unei statii din Galati.

Dosarul Microsoft: Cocos a cerut 17,5 milioane de euro pentru el, Gheorghe Stefan si Gabriel Sandu

Dorin Cocos a cerut 17,5 milioane de euro pentru el, Gheorghe Stefan si Gabriel Sandu, pentru a interveni in achizitionarea dreptului de utilizare a licentelor Microsoft, din care 15,7 milioane de euro au ajuns in contul unor firme controlate de cei.

Dorin Cocos, pretentii de milioane de euro pentru el, Gheorghe Stefan si Gabriel Sandu

Dorin Cocos a cerut 17,5 milioane de euro pentru el, Gheorghe Stefan si Gabriel Sandu, pentru a interveni in achizitionarea dreptului de utilizare a licentelor Microsoft, din care 15,7 milioane de euro au ajuns in contul unor firme controlate de cei.

IFC imprumuta Garanti Leasing cu 7 milioane de euro pentru IMM-uri

IFC, institutie financiara membra a Grupului Banca Mondiala, a acordat un credit de 7 milioane euro Garanti Leasing Romania pentru finantarea IMM-urilor, cu o alocare speciala de 4 milioane de euro pentru finantarea proiectelor pentru eficienta energetica si energie regenerabila.

Transgaz va primi fonduri UE de 1,5 milioane euro pentru proiectarea statiilor din Corbu, Hateg si Horia

Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale Transgaz SA va beneficia de o finantare europeana in valoare de 1,5 milioane de euro, ce va fi utilizata in studiul de fezabilitate si de proiectare de tip front-end FEED) pentru statiile de compresoare din Corbu, Hateg si Horia.

Romanii cheltuie anual 38 mil. euro pentru analgezice

Vanzarile de medicamente analgezice si antiinflamatoare din Romania se ridica la peste 170 milioane lei 38,5 milioane euro), in crestere de la an la an, primele opt branduri generand circa 70% din piata, potrivit datelor IMS Health, citate de compania.

CNADNR se pregateste de iarna. Plateste 33 milioane euro pentru utilaje de deszapezire

CNADNR va plati 146,6 milioane lei 33,1 milioane euro), cu TVA, pentru achizitia de autofreze de curatat zapada si vehicule echipate pentru interventii speciale pe timp de iarna, cele mai multe unitati urmand.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )