Libnet.ro
UNICEF

15:00

Gigi Becali cere EXECUTAREA lui Liviu Dragnea: Prostul nu e prost destul pana nu e si fudul (VIDEO)

B1 B1,
Gigi Becali cere EXECUTAREA lui Liviu Dragnea: Prostul nu e prost destul pana nu e si fudul (VIDEO)

Gigi Becali i-a trimis un mesaj lui Victor Ponta, fostul presedinte PSD, in care i-a sugerat sa-l execute pe Liviu Dragnea si sa-l dea afara din partid. Patronul de la Steaua este de parere ca PSD . continuă pe B1

Basescu ii cere lui Liviu Dragnea sa se gandeasca la imaginea Romaniei in NATO si UE daca Shhaideh va ajunge premier

Fostul presedinte Traian Basescu i-a cerut, sambata, lui Liviu Dragnea sa se gandeasca la modul cum va fi afectata imaginea Romaniei in NATO si in UE, daca Sevil Shhaideh va ajunge prim-ministru la Bucuresti.

Fuge de FALIMENT! Gigi BECALI are un PLAN de rezerva pentru a-si SALVA echipa de fotbal

Gigi Becali fuge de faliment si are un plan de rezerva. Vrea sa cumpere o echipa din liga a treia, la care isi va transfera jucatorii noi. La Steaua ii va trimite sub forma de imprumut, cel.

Liviu Dragnea se declara stupefiat ca Iohannis i-a respins propunerea de premier si ameninta cu suspendarea: Presedintele vrea sa declanseze o criza politica. Surse: PSD ar putea decide, in cursul noptii, o noua propunere pentru conducerea Executivului

Liderul social-democratilor si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a sustinut o conferinta de presa, in care a anuntat care este urmatorul pas al PSD dupa ce seful statului a refuzat sa o desemneze pe Sevil Shhaideh.

Liviu Dragnea, despre posibilitatea unei noi nominalizari: E foarte posibil sa fie prezentata ca un agent KGB, sau terorist, sau coruptul coruptilor (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a tinut o conferinta de presa dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi drept premier pe Sevil Shhaideh. Acesta a afirmat ca se ia in discutie suspendarea.

Liviu Dragnea: O sa va spun un secret. Sambata am incercat sa il sun pe Iohannis. Suna inchis

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca sambata a incercat sa il sune pe presedintele Klaus Iohannis pentru a-i ura Craciun Fericit, insa telefonul sefului statului ar fi fost inchis.

Liviu Dragnea se declara stupefiat ca Iohannis i-a respins propunerea de premier si ameninta cu suspendarea: Presedintele vrea sa declanseze o criza politica. Maine anuntam decizia la care am ajuns

Liderul social-democratilor si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a sustinut o conferinta de presa, in care a anuntat care este urmatorul pas al PSD dupa ce seful statului a refuzat sa o desemneze pe Sevil Shhaideh.

Liviu Dragnea AMENINTA: NU voi avea nicio ezitare sa-l SUSPEND pe presedintele Iohannis (VIDEO)

Liviu Dragnea a tinut, impreuna cu Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin, o conferinta de presa in care a anuntat ca va face o analiza pana joi pentru a vedea cum raspunde la.

Liviu Dragnea: Daca vom constata ca suspendarea este cea mai buna varianta, nu voi ezita!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a facut primele declaratii dupa ce presedintele Iohannis a respins propunerea pentru functia de premier. Dupa ce l-a acuzat pe Iohannis ca vrea declansarea unei crize politice, Dragnea a spus, intr-o conferinta de.

Liviu Dragnea, asteptat sa dezvaluie care va fi urmatorul pas al PSD, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat desemnarea lui Sevil Shhaideh in functia de premier al Romaniei

Liderul social-democratilor si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, va sustine o conferinta de presa, la ora 16. 00, pentru a anunta care este urmatorul pas al PSD dupa ce seful statului a refuzat sa o desemneze pe Sevil Shhaideh in .

Tehnici de manipulare marca Liviu Dragnea9474;OPINIE

Liviu Dragnea a incercat o tentativa de manipulare cand a propus-o pe Sevil Shaidehh pentru postul de premier. Toata aceasta controversa din media, mai mult sau mai putin artificiala, privind religia lui Sevil Shaidehh, ii prinde bine din doua motive. in primul rand, muta discursul pe teme false, religioase, in loc sa il concentreze pe abilitatile profesionale ale unei persoane care a stat mult timp in umbra lui Nicusor Constantinescu.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )