Libnet.ro
UNICEF

19:30

Gigi Becali ar putea scapa mai repede din inchisoare

Antena3 Antena3,
Gigi Becali ar putea scapa mai repede din inchisoare

Gigi Becali ar putea scapa mai repede din inchisoare. Avocatul sau va face o contestatie la executare, pentru ca lui Becali sa-i fie redusa pedeapsa cu 6 luni. Este vorba exact despre sporul primit odata cu. continuă pe Antena3

Fenechiu ar putea iesi mai repede din puscarie

Relu Fenechiu ar putea fi mutat din arestul IPJ la Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi. Fostul ministru sta in celula din arest impreuna cu fratele sau. Luna aceasta, lui Fenechiu urmeaza sa i se.

Soferii care se urca bauti la volan AR PUTEA SCAPA MAI USOR de sanctiuni

Soferii care incalca regulile de circulatie ar putea scapa mai usor potrivit prevederilor din noul Cod Penal. Cei care se urca bauti la volan pot primi doar o amenda penala, in functie de.

Victor Ponta: Daca as fi ministrul Justitiei as propune presedintelui gratierea lui Gigi Becali

Premierul Victor Ponta a declarat luni, intr-o emisiune tv, ca, daca ar fi ministrul Justitiei, ar propune presedintelui gratierea lui Gigi Becali . Ponta a precizat ca ministerul chiar a primit o astfel de.

Ministrul Justitiei a primit o cerere de gratiere a lui Gigi Becali. Ponta: Gratierile trebuie gandite in beneficiul societatii

Ministrul Justitiei a primit o cerere de gratiere a lui Gigi Becali pe care o analizeaza daca o va trimite presedintelui cu aviz pozitiv sau negativ, a anuntat premierul Ponta, luni, la Subiectiv cu Razvan.

Cum ne atingem obiectivele profesionale mai repede si fara probleme

Momentele in care suntem aglomerati cu sarcinile pe care trebuie sa le ducem la indeplinire pot duce de multe ori la dezorientare noastra, in sensul ca nu stim ce sa facem prima data, iar uneori uitam detalii importante, ceea ce scoate din ritm si risca sa duca la esecul actiunilor noastre.

FOTO VIDEO 44 de detinuti de la Penitenciarul Focsani spera sa plece mai repede acasa cu Noul Cod Penal

Aplicarea prevederilor noilor Coduri in materie penala a adus libertatea pentru trei persoane detinute in Penitenciarul Focsani, condamnate pentru infractiuni destul de grave. Pe rolul instantei focsanene se mai afla, deocamdata, alte 44 de dosare.

Trei detinuti din Penitenciarul Bistrita, ajutati sa scape mai repede de gratii de noul Cod Penal

Chiar in data de 1 februarie, trei detinuti au fost eliberati din Penitenciarul Bistrita, ca urmare a diminuarii pedepselor aduse de noul Cod Penal. Ajutati au fost si alti 6 tineri, care au fost transferati la centre de detentie.

Un criminal periculos, scos din inchisoare dupa intrarea in vigoare a noului Cod penal.

122 de detinuti au fost pusi in libertate sambata, in prima zi de aplicare a noilor cod penal si cod de procedura penala, potrivit unui comunicat al Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP). Masura a fost luata deoarece noile reglementari au introdus pedepse mai mici pentru unele infractiuni, printre care cele pentru rele tratamente aplicate minorilor, furt calificat, marturie mincinoasa, inselaciune, trafic de minori. Procedurile penale prevad ca unui condamnat i se aplica legea mai .

Vicepresedintele PNL Florin Turcanu: Relu Fenechiu va conduce PNL Iasi din inchisoare

Vicepresedintele PNL Florin Turcanu s-a declarat convins vineri ca fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, care a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul 'Transformatorul', va conduce, in continuare, PNL Iasi din spatele gratiilor, relateaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2338 seconds )