Libnet.ro
UNICEF

01:05

Globurile de Aur: Cele mai frumoase tinute de pe covorul rosu (Galerie foto)

Antena3 Antena3,
Globurile de Aur: Cele mai frumoase tinute de pe covorul rosu (Galerie foto)

Ca in fiecare an, regalul decernarilor de premii aduce si cele mai frumoase tinute pe care designerii s-au grabit sa le ofere vedetelor care pasesc pe covorul rosu. S-a intamplat si in acest an la Globurile de Aur. continuă pe Antena3

Globurile de Aur 2016: cele mai frumoase tinute de pe covorul rosu. Artistele au optat pentru rochii spectaculoase, dar cuminti GALERIE FOTO

Cea de-a 73-a gala a premiilor Globul de Aur, care a avut loc duminica seara, la Los Angeles, a fost un nou prilej pentru vedetele internationale sa isi etaleze tinutele pe covorul rosu, editia din acest an a evenimentului fiind una a couture-ului fara clisee, potrivit New York Times. in mod surprinzator, multe dintre actrite au renuntat la rochiile provocatoare sau chiar vulgare pentru creatii elegante si nu mai putin spectaculoase.

Cele mai frumoase aparitii de la Golden Globes 2016

Vedetele s-au intrecut in aparitii vestimentare spectaculoase pe covorul rosu al ceremoniei Golden Globes 2016, ce a avut loc aseara in Los Angeles. Iata cele mai frumoase aparitii si ce haine si accesorii au purtat vedetele.

Cat castiga o stewardesa, care sunt calitatile unui bun insotitor de zbor si cele mai neplacute aspecte ale meseriei

Calatoriile in lung si in lat, popasurile in cele mai frumoase locuri din lume si uniformele elegante sunt cateva dintre beneficiile evidente ale slujbei de steward. in plus, in cazul anumitor companii, salariile sunt mai mult decat tentante. Procesul de selectie al candidatilor este insa unul foarte riguros, asa ca nu oricine poate ajunge la inaltime.

Fara varsta! Jane Fonda, cu o silueta de invidiat pe covorul rosu de la Globurile de Aur

Nu mai este la varsta la care sa o intereseze celebritatea alimentata de aparitiile pe covorul rosu, dar Jane Fonda a reusit sa atraga privirile la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur.

Cele mai tari virale de la Golden Globes

Nici nu s-a incheiat bine ceremonia din acest an a Golden Globes ca au si aparut pe internet GIF-uri si imagini modificate in Photoshop ce iau la misto aparitiile vestimentare de pe covorul rosu ale vedetelor. Iata cateva exemple.

Cele mai bine imbracate vedete la Peoples Choice Awards

La ceremonia de decernare a Peoples Choice Awards covorul rosu a fost invadat de vedete care mai de care mai bine imbracata. Iata cele mai reusite aparitii.

Operatiunea Cristal: Fiscul a dat cele mai mari amenzi in centrele comerciale Dragonul Rosu si Doraly

Cele mai mari amenzi date de inspectorii Fiscului in cadrul Operatiunii Cristal au fost aplicate in centrul comercial Dragonul Rosu - 16 milioane lei, si la Expo Market Doraly - in valoare de 2,97 milioane lei, urmate de Complexul Brintex din Brasov si Smart Expo Flora din Bucuresti.

Cele mai luxoase hoteluri care vor fi deschise anul acesta: complexuri de 5 stele care vor oferi sejururi de vis

Turistii care dispun de un buget de vacanta generos se pot caza intr-una dintre cele mai luxoase locatii care vor fi inaugurate anul acesta. Iata cateva dintre cele mai extravagante si neobisnuite hoteluri din lume care se vor deschide in 2016.

Cele mai prost imbracate vedete la Peoples Choice Awards

La ceremonia de decernare a Peoples Choice Awards au existat indeajuns de multe aparitii vestimentare nefericite care i-au facut pe criticii de moda sa comenteze sarcastic. Iata cateva din cele mai prost imbracate vedete la Peoples Choice Awards.

Topul universitatilor ai caror profesori au girat lucrarile din puscarii: Universitatea din Craiova, Universitatea Hyperion, ASE si Politehnica Bucuresti, cu cele mai multe recomandari

Opt profesori si conferentiari de la Universitatea din Craiova i-au acordat recomandare scrisa lui Dinel Staicu, pentru toate cartile pe care le-a scris acesta in puscarie in 2015. Dar Staicu n-a fost singurul scriitor puscarias atestat anul trecut: in total, cadrele didactice ale Universitatii din Craiova au trimis 43 de recomandari pentru puscariasi, folosite de acestia pentru a scapa mai repede din detentie. In topul universitatilor cu cele mai multe avize pentru detinuti urmeaza Universitatea Hyperion Bucuresti cu 29), Academia de Studii Economice ASE, cu 28) si Universitatea Politehnica din Bucuresti cu 19), potrivit datelor trimise de Ministerul Justitiei, la solicitarea HotNews. ro. Vezi in articol cum explica profesorul Ion Marin - campion la numarul de avize acordate in 2015, potrivit listei Ministerului Justitiei - ca a ajuns sa se pronunte pe temele abordate in puscarie de Dan Diaconescu sau Sorin Rosca Stanescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )