Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gorghiu: Candidatii liberali pentru alegerile din 2016 vor fi stabiliti in baza unor criterii foarte stricte. Niciunul nu va avea probleme cu legea

B1 B1,
Gorghiu: Candidatii liberali pentru alegerile din 2016 vor fi stabiliti in baza unor criterii foarte stricte. Niciunul nu va avea probleme cu legea

Alina Gorghiu a vorbit in cadrul emisiunii Dosar de Politician, moderata de Silviu Manastire, despre alegerile din 2016, criteriile in baza carora liberalii isi vor desemna candidatii si situatia in care. continuă pe B1

Gorghiu: Candidatii liberali pentru alegerile din 2016 vor fi stabiliti in baza unor criterii foarte stricte. Niciunul nu va avea probleme cu legea (VIDEO)

Alina Gorghiu a vorbit in cadrul emisiunii Dosar de Politician, moderata de Silviu Manastire, despre alegerile din 2016, criteriile in baza carora liberalii isi vor desemna candidatii si situatia in care.

Blaga ii tine scaunul cald lui Boc, in ciuda lui Atanasiu: ce decizii au de luat liberalii pentru alegerile din 2016

Nehotararea primarului de la Cluj-Napoca, Emil Boc, in privinta candidaturii la alegerile locale din 2016 a starnit o revolta inabusita in noul PNL, dupa ce copresedintele Vasile Blaga l-a impins pe fostul premier PDL in cursa interna a partidului, in ciuda protestelor vechilor liberali.

Bacterii folosite de Brazilia pentru depoluarea apelor inainte de Jocurile Olimpice de vara din 2016

Diferite tipuri de bacterii vor fi folosite pentru a curata apa din portul brazilian Marina da Gloria, in care se vor desfasura o serie de competitii din cadrul Jocurilor Olimpice de vara din 2016, transmite EFE,.

Alina Gorghiu: PNL are conturile blocate din cauza datoriilor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat, marti, ca PNL are conturile blocate din cauza datoriilor, aratand ca acestea nu sunt din mandatul sau, dar ca si le asuma si are responsabilitatea rezolvarii .

Tarile din est vor AUTORITATE in interiorul NATO. Ce eveniment important NU a anuntat Presedintia Romaniei

Liderii statelor NATO din estul Europei vor avea o reuniune proprie, in noiembrie 2015, care va pregati summit-ul intregii Aliante, din iulie 2016.

Violatorii din Vaslui vor fi mutati la penitenciar

Cei sapte tineri din Vaslui, care au fost condamnati, ieri, la pedepse cuprinse intre 5 ani si opt luni si 8 ani si patru luni de inchisoare, pentru ca au violat in grup o fata de 18 ani, vor fi mutati la.

Banicioiu: Salariile personalului din Sanatate vor fi dublate pana la inceputul anului 2017

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, preconizeaza ca salariile personalului din sistemul sanitar vor fi dublate pana la inceputul anului 2017, daca vor fi respectate actualele negocieri, o prevedere in.

Ministrul Mediului: Din 2016, taxa la groapa de gunoi de 80 de lei pe tona, din 2017 - 120 de lei pe tona

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a declarat, marti, ca in 1 ianuarie 2016 intra in vigoare o taxa pentru depunerea deseurilor la groapa de gunoi de 80 de lei pe tona, care se va majora la 120 de lei pe tona in 2017.

Trupele AMERICANE din Bulgaria vor fi conduse din Romania. Ce FORTE aduc americanii

Trupele Infanteriei Marine a SUA, care vor apara Bulgaria, vor fi conduse din Romania.

O noua taxa in Romania din 2016: 80 lei/tona la groapa de gunoi

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a declarat marti ca, din ianuarie 2016, Romania va avea o taxa pe deseuri la groapa de gunoi in valoare de 80 de lei pe fiecare tona. Mai mult de atat, aceasta taxa va.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )