Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tarile din est vor AUTORITATE in interiorul NATO. Ce eveniment important NU a anuntat Presedintia Romaniei

România Liberă România Liberă,
Tarile din est vor AUTORITATE in interiorul NATO. Ce eveniment important NU a anuntat Presedintia Romaniei

Liderii statelor NATO din estul Europei vor avea o reuniune proprie, in noiembrie 2015, care va pregati summit-ul intregii Aliante, din iulie 2016. continuă pe România Liberă

Statele est-europene vor cere baze NATO permanente cu ocazia reuniunii de la Bucuresti

Liderii statelor central si est-europene vor cere Aliantei Nord-Atlantice, cu ocazia reuniunii programate in noiembrie la Bucuresti, sa gazduiasca baze militare permanente, in contextul riscurilor privind o eventuala agresiune a Rusiei, afirma Krzysztof Szczerski, consilier al presedintelui Poloniei, transmite Financial Times.

Financial Times: Statele est-europene vor cere baze NATO permanente cu ocazia reuniunii de la Bucuresti

Liderii statelor central si est-europene vor cere Aliantei Nord-Atlantice, cu ocazia reuniunii programate in noiembrie la Bucuresti, sa gazduiasca baze militare permanente, in contextul riscurilor privind o eventuala agresiune a Rusiei, afirma Krzysztof Szczerski, consilier al presedintelui Poloniei, citat de Financial Times, transmite Mediafax.

Statele central si est-europene vor cere baze NATO permanente

Liderii statelor central si est-europene vor cere Aliantei Nord-Atlantice, cu ocazia reuniunii programate in noiembrie la Bucuresti, sa gazduiasca baze militare permanente, in contextul riscurilor privind o.

Statele est-europene vor cere baze NATO permanente cu ocazia reuniunii de la Bucuresti. Germania se opune de dragul Rusiei

Liderii statelor central si est-europene vor cere Aliantei Nord-Atlantice, cu ocazia reuniunii programate in noiembrie la Bucuresti, sa gazduiasca baze militare permanente, in contextul riscurilor privind o eventuala agresiune a Rusiei, afirma Krzysztof Szczerski, consilier al presedintelui Poloniei.

Gorghiu: Candidatii liberali pentru alegerile din 2016 vor fi stabiliti in baza unor criterii foarte stricte. Niciunul nu va avea probleme cu legea

Alina Gorghiu a vorbit in cadrul emisiunii Dosar de Politician, moderata de Silviu Manastire, despre alegerile din 2016, criteriile in baza carora liberalii isi vor desemna candidatii si situatia in care.

Gorghiu: Candidatii liberali pentru alegerile din 2016 vor fi stabiliti in baza unor criterii foarte stricte. Niciunul nu va avea probleme cu legea (VIDEO)

Alina Gorghiu a vorbit in cadrul emisiunii Dosar de Politician, moderata de Silviu Manastire, despre alegerile din 2016, criteriile in baza carora liberalii isi vor desemna candidatii si situatia in care.

Banicioiu: Salariile personalului din Sanatate vor fi dublate pana la inceputul anului 2017

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, preconizeaza ca salariile personalului din sistemul sanitar vor fi dublate pana la inceputul anului 2017, daca vor fi respectate actualele negocieri, o prevedere in.

Trupele AMERICANE din Bulgaria vor fi conduse din Romania. Ce FORTE aduc americanii

Trupele Infanteriei Marine a SUA, care vor apara Bulgaria, vor fi conduse din Romania.

Violatorii din Vaslui vor fi mutati la penitenciar

Cei sapte tineri din Vaslui, care au fost condamnati, ieri, la pedepse cuprinse intre 5 ani si opt luni si 8 ani si patru luni de inchisoare, pentru ca au violat in grup o fata de 18 ani, vor fi mutati la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )