Libnet.ro
UNICEF

14:00

GRAV ACCIDENT in Capitala: Sapte persoane au fost ranite, iar sapte masini au fost avariate (VIDEO)

B1 B1,
GRAV ACCIDENT in Capitala: Sapte persoane au fost ranite, iar sapte masini au fost avariate (VIDEO)

Un accident grav s-a produs in Capitala miercuri seara, sase masini au fost implicate in urma caruia sapte persoane au fost ranite. in accident au fost implicate sase autoturisme, trei. continuă pe B1

Accident grav pe soseaua Oltenitei din Capitala. Sapte persoane au fost ranite

Traficul rutier a fost blocat, miercuri seara, pe soseaua Oltenitei din Capitala, unde a avut loc un accident in care au fost implicate trei autovehicule. in urma accidentului, sapte persoane au fost ranite.

Accident grav pe soseaua Oltenitei din Capitala. Sapte persoane au fost ranite

Traficul rutier este blocat, miercuri seara, pe soseaua Oltenitei din Capitala, unde a avut loc un accident in care au fost implicate trei autovehicule. Potrivit news. ro, sapte persoane au fost.

Sapte persoane au fost ranite intr-un accident in Capitala. Circulatie blocata pe soseaua Oltenitei

Sapte persoane au fost ranite, miercuri seara, in Capitala dupa ce autoturismele in care se aflau au fost implicate intr-un accident rutier pe soseaua Oltenitei din sectorul 4, circulatia fiind blocata in zona producerii accidentului, la ora transmiterii acestei stiri, informeaza Brigada Rutiera, potrivit Mediafax.

Un autobuz cu nuntasi a ajuns in sant. Sapte persoane au fost ranite

Grav accident de circulatie in judetul Bacau, intre localitatile Buhoci si Dospinesti, unde, un autobuz cu nuntasi a ajuns intr-un sant din cauza neacordarii de prioritate, potrivit Radio.

A condus cu alcoolemie de peste 2 gr/l si a facut un accident. Doua persoane au fost ranite

Un conducator auto este trimis in judecata dupa ce, in 19 iulie, anul trecut, a fost autorul unui accident rutier, soldat cu doua victime. Acesta bause inainte de a urca la volan, alcoolemia stabilita prin analizele specifice fiind de 2,10 gr/l alcool pur in sange.

Trafic blocat intre Pitesti si Campulung, din cauza unui grav accident rutier

Traficul rutier este blocat, luni dimineata, pe DN 73, in localitatea argeseana Mihaesti, unde trei persoane au fost ranite, doua fiind incercarate, dupa ce masinile in care erau s-au.

Accident rutier intre Pitesti si Campulung. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite, luni dimineata, intr-un accident rutier care a avut loc pe DN 73, in localitatea argeseana Mihaesi.

FOTO: Un tren si un autobuz s-au ciocnit in Germania. Cel putin noua persoane au fost ranite

Cel putin noua persoane au fost ranite, miercuri, dupa ce un autobuz si un tren s-au ciocnit in landul german Saxonia Inferioara, a declarat miercuri un purtator de cuvant al politiei.

Explozie puternica la Rafinaria Petromidia! 5 persoane au fost ranite, iar autoritatile au activat planul rosu de interventie (VIDEO, FOTO)

UPDATE 20:00: in urma deflagratiei, 5 persoane au fost ranite si au suferit arsuri, iar victimele au fost preluate de echipajele de la Serviciul Judetean de Ambulanta. Pentru a face loc autospecialelor de.

Momente de panica la show-ul din Oslo al DJ-ului Steve Aoki: 15 persoane au fost ranite dupa ce acoperisul salii de concerte s-a prabusit (FOTO, VIDEO)

Momente de panica la Oslo, in timpul unui show al DJ-ului Steve Aoki. 15 persoane au fost ranite, dupa ce acoperisul salii in care a avut loc spectacolul s-a prabusit, informeaza News. ro. Potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )