Libnet.ro
UNICEF

05:30

Grav accident rutier in Bucuresti. Traficul este paralizat

Antena3 Antena3,
Grav accident rutier in Bucuresti. Traficul este paralizat

Tramvaiele liniei 7 sunt blocate pe sensul de mers catre Parcul Carol, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme pe str. Istrati, informeaza oficiali ai Brigazii Rutiere a. continuă pe Antena3

Grav accident rutier in India: Cel putin 44 de persoane au murit, dupa ce un autobuz a cazut intr-o rapa

Cel putin 44 de persoane au decedat in urma unui accident ce a implicat un autobuz in nordul Indiei, potrivit unui oficial local, citat de Le Figaro.

Patru persoane grav ranite dupa un accident pe DN1, intre Porumbacu de Jos si Scoreiu / Traficul este blocat

Patru persoane au fost grav ranite in urma unui accident rutier care s-a produs duminica in judetul Sibiu, intre Porumbacu de Jos si Scoreiu, au anuntat oficiali ai IGSU, citati de Agerpres.

Grav accident in Sibiu. O persoana a murit si trei au fost ranite

Grav accident in judetul Sibiu, pe Drumul National 1. O persoana a murit si trei au fost ranite dupa ce trei masini s-au ciocnit. Traficul rutier este blocat in acest moment, precieaza.

Care sunt persoanele cele mai expuse riscului de a fi implicate intr-un accident rutier. Zilele din saptamana in care au loc cel mai frecvent astfel de evenimente

Cele mai multe evenimente rutiere au loc, potrivit statisticilor, in luna august. Cifrele sunt valabile pentru Baia Mare si arata ca cei mai predispusi sa fie implicati intr-un astfel de eveniment sunt barbatii intre 31 si 60 de ani, care conduc in luna august in zilele de duminica, in intervalul orar 14. 00 si 22. 00, pe strazile Independentei, V. Lucaciu sau bd. Bucuresti, Unirii ori Republicii.

Bistrita-Nasaud: Patru tineri au murit intr-un accident rutier pe DN17

Patru tineri din Bistrita-Nasaud au murit luni dimineata intr-un accident pe DN 17, intre localitatile Telciu si Romuli, potrivit Mediafax. Masina in care tinerii se aflau a lovit un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )