Libnet.ro
UNICEF

10:30

Grecia ar putea primi ajutor financiar suplimentar fara noi conditii de salvare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grecia ar putea primi ajutor financiar suplimentar fara noi conditii de salvare

Grecia ar putea primi ajutor financiar suplimentar din partea Uniunii Europene si a Fondului Monetar International fara noi conditii de salvare sau alte reduceri atasate, a anuntat ministrul grec de finante Yannis Stournaras, transmite Xinhua. continuă pe Ziarul Bursa

Grecia ar putea avea nevoie de un ajutor financiar de inca 10 miliarde de euro

Grecia ar putea avea nevoie de un al treilea plan de salvare, dar nu ar accepta noi masuri de austeritate, potrivit declaratiei de duminica a ministrului de Finante elen.

Germania: Noul ajutor financiar pentru Grecia va fi mult mai mic.

Ministrul german de Finante, Wolfgang Schaeuble, a declarat vineri ca urmatorul ajutor financiar pentru Grecia va fi mult mai mic decat programele actuale si va depinde de indeplinirea de catre autoritatile elene a angajamentelor asumate, relateaza publicatia Kathimerini, citata de Mediafax. In cele doua programe de sprijin financiar obtinute de Grecia pana in prezent, partenerii europeni si FMI au aprobat imprumuturi de 240 de miliarde de euro. Potrivit publicatiei germane Handelsblatt, .

Germania: Urmatorul ajutor financiar pentru Grecia va fi mult mai mic

Ministrul german de Finante, Wolfgang Schaeuble, a declarat vineri ca urmatorul ajutor financiar pentru Grecia va fi mult mai mic decat programele actuale si va depinde de indeplinirea de catre autoritatile elen.

Ministrul german de Finante: Urmatorul ajutor financiar pentru Grecia va fi mult mai mic decat programele actuale

Ministrul german de Finante, Wolfgang Schaeuble, a declarat vineri ca urmatorul ajutor financiar pentru Grecia va fi mult mai mic decat programele actuale si va depinde de indeplinirea de catre autoritatile .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )