Libnet.ro
UNICEF

16:15

Greg Konieczny: Fondul Proprietatea este prea mare in prezent. Va exista si peste trei ani, dar la dimensiuni reduse

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Greg Konieczny: Fondul Proprietatea este prea mare in prezent. Va exista si peste trei ani, dar la dimensiuni reduse

Fondul Proprietatea FP) este in prezent prea mare pentru a putea fi administrat eficient raportat la marimea pietei romanesti, spune managerul FP, Greg Konieczny, intr-un interviu acordat WALL-STREET. Polonezul care conduce Fondul in valoare de 2,4. continuă pe Wall-Street Ro

Greg Konieczny: Fondul Proprietatea este prea mare in prezent. in trei ani, va fi redus

Fondul Proprietatea FP) este, in prezent prea mare pentru a putea fi administrat eficient raportat la marimea pietei romanesti, spune managerul FP, Greg Konieczny, intr-un interviu acordat wall-street. ro.

Nicio banca nu este prea mare pentru a fi pusa sub acuzare

Nicio banca din Statele Unite ale Americii nu este prea mare pentru a fi pusa sub acuzare si niciun director de banca nu este imun la acuzatii penale, a afirmat, vineri, procurorul general al SUA, Eric Holder, intr-un interviu acordat postului de televiziune MSNBC.

Morgan Stanley detine 5% din Fondul Proprietatea

Morgan Stanley, cea mai mare banca dupa active din SUA, a raportat in luna octombrie 2013 o detinere de peste 5% din capitalul Fondului Proprietatea FP), devenind astfel al doilea mare actionar al Fondului. Participatia bancii este de 5,005% din capitalul Fondului.

Consiliul Concurentei va analiza tarifele stabilite de ANRE la energie, dupa ce Hidroelectrica si Fondul Proprietatea s-au plans ca acestea sunt sub costuri

Situatie fara precedent in Romania: Consiliul Concurentei va demara o analiza a modului in care Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE) a fixat tarifele pentru energia livrata populatiei si institutiilor publice, dupa ce Hidroelectrica si Fondul Proprietatea, actionar minoritar al companiei de stat, au depus plangeri in care argumenteaza ca pretul fixat este sub costuri, au declarat, pentru Adevarul, surse din domeniu.

In trei ani pe Bursa, Fondul Proprietatea a devenit mai mult 'caine de paza' si mai putin fond de investitii

Trei ani au trecut de cand Fondul Proprietatea FP) s-a listat pe Bursa de Valori Bucuresti. In tot acest timp americanii de la Franklin Templeton, compania care administreaza FP, au devenit o sperietoare pentru companiile de stat romanesti, cu.

in trei ani pe Bursa, Fondul Proprietatea a devenit mai mult caine de paza si mai putin fond de investitii

Trei ani au trecut de cand Fondul Proprietatea s-a listat pe Bursa de Valori Bucuresti. in tot acest timp, americanii de la Franklin Templeton, compania care administreaza FP, au devenit o sperietoare pentru companiile de stat romanesti, cu manageri numiti politic si in general obisnuiti sa nu fie deranjati de nimeni.

Fondul Proprietatea nu mai este instrumentul initial de despagubire

Administratorul Fondului Proprietatea FP) este presat sa intoarca bani catre actionari, cat mai rapid, iar, in acest context, tot mai multe voci vorbesc despre perspectiva desfiintarii Fondului. Brokerii din piata nu vad insa un astfel de deznodamant, cel putin pe termen scurt, in timp ce Grzegorz Konieczny, managerul Fondului Proprietatea, previzioneaza o redimensionare a FP, in functie de marimea pietei locale.

Gheorghe Piperea: Probabil ca Fondul Proprietatea va disparea in aproximativ 2-3 ani

Administrarea Fondului Proprietatea de catre Franklin Templeton nu ar trebui sa mai continue, in mod normal, intrucat deciziile actionarilor care au stabilit administratorul au fost anulate in instanta, considera avocatul Gheorghe Piperea. Totusi, din considerente de necesitate, respectiv ca sa nu se produca o destabilizare si mai mare a administrarii FP, este recomandabil ca Franklin Templeton sa continue administrarea, ne-a spus domnul Piperea, in cadrul unui interviu.

Fondul Proprietatea - 118 litigii cu Ioana Sfiraiala

Una dintre ocupatiile Fondului Proprietatea, si in 2013, au fost procesele in instanta cu avocatul Ioana Sfiraiala, care contesta toate deciziile actionarilor, pe motiv ca Franklin Templeton nu ar fi administrator de drept.

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1935 seconds )