Libnet.ro
UNICEF

09:01

Greu de crezut, dar cat se poate de adevarat. Ovidiu Silaghi a fost citat la DNA prin SMS

Antena3 Antena3,
Greu de crezut, dar cat se poate de adevarat. Ovidiu Silaghi a fost citat la DNA prin SMS

Fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi a fost pus sub acuzare joi de procurorii DNA, pentru trafic de influenta, in forma continuata, fiind acuzat ca a primit 200. 000 de euro de la omul de afaceri. continuă pe Antena3

Ovidiu Silaghi este audiat la DNA pentru trafic de influenta.

Liberalul Ovidiu Silaghi s-a prezentat joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a i se aduce la cunostiinta ca este anchetat pentru mita si trafic de influenta. Presedintele Traian Basescu a avizat cererea de urmarie penala pentru Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor. In 6 septembrie, seful DNA a cerut procurorului general sa sesizeze presedintele cu cererea de incepere a urmaririi penale impotriva fostului ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi. Procurorii .

Ovidiu Silaghi, la DNA: E o lipsa de logica in ceea ce scrie in instiintare.

Liberalul Ovidiu Silaghi s-a prezentat joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a i se aduce la cunostiinta ca este anchetat pentru mita si trafic de influenta. E o lipsa de logica in ceea ce scrie in instiintare. E absurd sa primesti bani pentru a dezrezilia un contract reziliat, a declarat Ovidiu Silaghi. Liberalul a precizat ca nu va profita de imunitatea de europarlamentar pentru ca vrea sa clarifice acest dosar. Sunt membru al PE din 5 septembrie. Nu este nicio chestie .

Procurorii DNA au inceput urmarirea penala fata de Ovidiu Silaghi.

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au inceput urmarirea penala fata de Ovidiu Silaghi, ministru al Transporturilor in perioada mai decembrie 2012, acuzat de trafic de influenta. Liberalul Ovidiu Silaghi s-a prezentat joi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a i se aduce la cunostiinta ca este anchetat pentru mita si trafic de influenta. E o lipsa de logica in ceea ce scrie in instiintare. E absurd sa primesti bani pentru a dezrezilia un contract .

Ovidiu Silaghi, urmarit penal pentru trafic de influenta

Fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi este urmarit penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru trafic de influenta. Silaghi a ajuns joi dimineata la sediul DNA, pentru a fi.

Ovidiu Silaghi, urmarit penal pentru trafic de influenta

Directia Nationala Anticoruptie a anuntat, ieri, ca a inceput urmarirea penala in cazul lui Ovidiu Silaghi, pentru trafic de influenta, faptele de care este acuzat fiind din perioada mai - decembrie 2012, cand a fost ministru al Transporturilor.

Fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi a fost pus sub urmarire penala

Fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi a fost pus sub acuzare joi de procurorii DNA, pentru trafic de influenta, in forma continuata, fiind acuzat ca a primit 200. 000 de euro de la omul de afaceri.

Fostul ministru Ovidiu Silaghi, urmarit penal pentru trafic de influenta

Fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi a fost pus sub urmarire penala de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. El este acuzat ca ar fi primit bani de la omul de afaceri Nelu Iordache, pentru a-si folosi influenta.

Ovidiu Silaghi s-a prezentat la DNA

Fostul ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, s-a prezentat joi la DNA, fiind citat, potrivit unor surse judiciare, pentru a i se aduce la cunostinta inceperea urmaririi penale pentru trafic de influenta in forma continuata, transmite Agerpres.

Ovidiu Silaghi este urmarit penal pentru trafic de influenta

Fostul ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, s-a prezentat joi la Directia Nationala Anticoruptie, fiind citat, potrivit unor surse judiciare, pentru a i se aduce la cunostinta inceperea urmaririi penale pentru trafic de influenta in forma continuata, transmite Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )