Libnet.ro
UNICEF

17:30

Guatemala: 1.500 de familii, evacuate din cauza eruptiei Vulcanului de Foc

B1 B1,
Guatemala: 1.500 de familii, evacuate din cauza eruptiei Vulcanului de Foc

Vulcanul de Foc din Guatemala a erupt joi prvocand evacuarea a aproximativ 1. 500 de familii din satele din jur, anunta AFP. Norul de fum si cenusa a fost vizibil din capitala tarii, aflata la o distanta de. continuă pe B1

Greva generala in Grecia, la 26 septembrie, din cauza masurilor de austeritate - sindicate.

Cele doua centrale sindicale din Grecia au facut apel la greva generala, la 26 septembrie, din cauza noilor masuri de reducere a cheltuielilor cu 11,5 miliarde de euro pregatite de Guvern, au afirmat joi surse sindicale, transmite AFP, potrivit Mediafax. Confederatia generala din sectorul privat GSSE) si cea din sectorul public Adedy) fac apel la o greva generala de 24 de ore, a declarat un responsabil al GSEE. Obiectivul consta in a protesta fata de noile masuri pe care Grecia se .

Rusii cer bulgarilor 1 miliard de euro din cauza ca au suspendat constructia unei centrale nucleare

O companie rusa care a castigat constructia centralei nucleare de la Belene ameninta ca va actiona statul bulgar in instanta si cere despagubiri de un miliard de euro din cauza ca lucrarea a fost anulata in acest an, relateaza presa internationala.

Sulfina Barbu: Anularea Consiliului JAI, din cauza actiunii politice a USL.

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, marti, ca reuniunea JAI a fost anulata din cauza actiunii politice a USL, aratand clar ca Executivul de la Bucuresti este un guvern anti-Romania, potrivit Mediafax. Eu am convingerea ca aceasta reuniunea a fost amanata deoarece ultimele evenimente politice din Romania au ridicat semne de intrebare si la nivelul altor tari. Stim un lucru: singura tara care se opunea intrarii in Schengen era Olanda. Daca ar fi fost un raport pozitiv pe MCV, si .

Google, dat in judecata de sotia fostului presedinte german din cauza rezultatelor de cautare

Compania Google a fost data in judecata de Bettina Wulff, sotia fostului presedinte german, din cauza rezultatelor care apar despre ea pe motorul de cautare, scrie BBC. Wulff s-a plans ca in.

Angajatii Ambulantei Arad lucreaza ore suplimentare neplatite, din cauza personalului ...

Angajatii Serviciului de Ambulanta Judetean Arad au acumulat in ultimul an cate o suta de ore suplimentare neplatite, din cauza personalului insuficient, posturile fiind blocate, desi ar mai fi nevoie de cel putin 30 de soferi si 20 de asistenti medicali, potrivit Mediafax. Potrivit managerului general al Serviciului de Ambulanta Judetean Arad, Roberto Schill, toti cei aproape 200 de angajati din departamentul operativ au acumulat, in ultimele 12 luni, ore suplimentare, in medie o suta de .

Oltchim Ramnicu Valcea ar putea rata participarea in Liga Campionilor din cauza problemelor financiare de la SC Oltchim

Situatia devine din ce in ce mai complicata pentru galacticele de la Valcea. Campioanele Romaniei sunt in pericol sa rateze participarea in Liga Campionilor, din cauza problemelor financiare cu care se.

Razboi in U.E. din cauza lui Traian Basescu. P.E. dezbate situatia din Romania

Parlamentul European dezbate situatia politica din Romania, care este prevazuta sa aiba loc dupa-amiaza, incepand cu ora 16. Este primulpunct al agendei de lucru si, probabil, cel mai important al zilei.

Razboi in U.E. din cauza lui Traian Basescu. Watson: Mandatul lui Basescu este ilegal

Parlamentul European dezbate situatia politica din Romania, care este prevazuta sa aiba loc dupa-amiaza, incepand cu ora 16. Este primul punct al agendei de lucru si, probabil, cel mai important al zilei.

Ce facea Emil Boc in timp ce taia salariile si pensiile din cauza crizei economice

In editia din aceasta seara Mihai Gadea a prezentat sumele platite de domnul Boc pentru a merge 5 minute la ONU in locul presedintelui Basescu, chiar in anul in care salariile si pensiile erau taiate din.

Scandal in Germania din cauza CIRCUMCIZIEI din motive RELIGIOASE. ...

O hotarare judecatoreasca a provocat un scandal la nivel national in Germania, dupa ce un tribunal din Koln a hotarat ca circumcizia din motive religioase este un delict. Evreii si musulmanii, direct afectati de decizie, cer sa le fie respectat dreptul de a-si practica religia, iar Angela Merkel a cerut Bundestagului sa adopte o rezolutie prin care circumcizia sa nu fie interzisa. In Koln, circumcizia din cauze religioase este interzisa In luna iunie, un tribunal din Koln, Germania, a .

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )