Libnet.ro
UNICEF

21:00

Oltchim Ramnicu Valcea ar putea rata participarea in Liga Campionilor din cauza problemelor financiare de la SC Oltchim

B1 B1,
Oltchim Ramnicu Valcea ar putea rata participarea in Liga Campionilor din cauza problemelor financiare de la SC Oltchim

Situatia devine din ce in ce mai complicata pentru galacticele de la Valcea. Campioanele Romaniei sunt in pericol sa rateze participarea in Liga Campionilor, din cauza problemelor financiare cu care se. continuă pe B1

Oltchim Ramnicu Valcea, in pericol de a nu concura in Liga Campionilor. CS Oltchim nu mai poate sustine financiar echipa

Fostul director general al SC Oltchim, Constantin Roibu, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca situatia de la campioana Romaniei la handbal feminin este extrem de dificila, precizand ca daca nu va exista bugetul necesar, formatia valceana nu va incepe Liga Campionilor, transmite Mediafax.

Noi PROTESTE la combinatul Oltchim Ramnicu Valcea, angajatii cer demisia liderului sindical.

Peste 300 de angajati ai combinatului Oltchim Ramnicu Valcea au reluat protestele, luni, in fata pavilionului administrativ al societatii, ei cerand demisia liderului sindical Mihai Diculoiu, pe motiv ca acesta nu le mai reprezinta interesele si este partas la prabusirea unitatii, informeaza Mediafax. Citeste si: Ministrul Economiei se intalneste cu bancherii pentru gasirea solutiilor de finantare in cazul Oltchim Salariatii de la Oltchim isi vor primi esalonat restantele din ultimele doua .

O noua zi de proteste la combinatul Oltchim Ramnicu Valcea. Angajatii cer demisia liderului sindical

Peste 300 de angajati ai combinatului Oltchim Ramnicu Valcea au reluat, luni, protestele in fata pavilionului administrativ al societatii. Protestatarii cer demisia liderului sindical Mihai Diculoiu, pe motiv ca acesta nu le mai reprezinta interesele si este partas la prabusirea unitatii, informeaza Mediafax.

Oltchim in pericol sa rateze participarea in Liga Campionilor

Fostul director general al SC Oltchim, Constantin Roibu, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca situatia de la campioana Romaniei la handbal feminin este extrem de dificila, precizand ca daca nu va exista bugetul necesar, formatia valceana nu va incepe Liga Campionilor.

Criza de la Oltchim se face simtita si la echipa de handbal, care ar putea rata prezenta in Liga Campionilor

Fostul director general al SC Oltchim, Constantin Roibu, a declarat ca situatia de la campioana Romaniei la handbal feminin este extrem de dificila. CS Oltchim, de unde Roibu impreuna cu alti 15 directori si-au.

CFR Cluj a stabilit preturile pentru meciurile din Liga Campionilor

Conducerea clubului CFR Cluj a stabilit sa scoata la vanzare pachete cu bilete pentru meciurile de pe teren propriu din Liga Campionilor.

Autoritatile cauta sprijin financiar pentru Oltchim

Autoritatile vor sa apeleze la banci, pentru a obtine un ajutor financiar pentru combinatul Oltchim Ramnicu Valcea, confruntat cu o lipsa acuta de capital de lucru si proteste de amploare ale angajatilor, in plin proces de privatizare.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )