Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rusii cer bulgarilor 1 miliard de euro din cauza ca au suspendat constructia unei centrale nucleare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rusii cer bulgarilor 1 miliard de euro din cauza ca au suspendat constructia unei centrale nucleare

O companie rusa care a castigat constructia centralei nucleare de la Belene ameninta ca va actiona statul bulgar in instanta si cere despagubiri de un miliard de euro din cauza ca lucrarea a fost anulata in acest an, relateaza presa internationala. continuă pe Ziarul Bursa

Sulfina Barbu: Anularea Consiliului JAI, din cauza actiunii politice a USL.

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, marti, ca reuniunea JAI a fost anulata din cauza actiunii politice a USL, aratand clar ca Executivul de la Bucuresti este un guvern anti-Romania, potrivit Mediafax. Eu am convingerea ca aceasta reuniunea a fost amanata deoarece ultimele evenimente politice din Romania au ridicat semne de intrebare si la nivelul altor tari. Stim un lucru: singura tara care se opunea intrarii in Schengen era Olanda. Daca ar fi fost un raport pozitiv pe MCV, si .

Google, dat in judecata de sotia fostului presedinte german din cauza rezultatelor de cautare

Compania Google a fost data in judecata de Bettina Wulff, sotia fostului presedinte german, din cauza rezultatelor care apar despre ea pe motorul de cautare, scrie BBC. Wulff s-a plans ca in.

Angajatii Ambulantei Arad lucreaza ore suplimentare neplatite, din cauza personalului ...

Angajatii Serviciului de Ambulanta Judetean Arad au acumulat in ultimul an cate o suta de ore suplimentare neplatite, din cauza personalului insuficient, posturile fiind blocate, desi ar mai fi nevoie de cel putin 30 de soferi si 20 de asistenti medicali, potrivit Mediafax. Potrivit managerului general al Serviciului de Ambulanta Judetean Arad, Roberto Schill, toti cei aproape 200 de angajati din departamentul operativ au acumulat, in ultimele 12 luni, ore suplimentare, in medie o suta de .

Oltchim Ramnicu Valcea ar putea rata participarea in Liga Campionilor din cauza problemelor financiare de la SC Oltchim

Situatia devine din ce in ce mai complicata pentru galacticele de la Valcea. Campioanele Romaniei sunt in pericol sa rateze participarea in Liga Campionilor, din cauza problemelor financiare cu care se.

Nigeria. 30 de persoane au murit si peste 120.000 sunt sinistrate din cauza inundatiilor generate de un baraj din Camerun

Treizeci de persoane au murit si alte 121. 000 sunt sinistrate in Nigeria din cauza inundatiilor generate de deschiderea unui baraj in tara vecina Camerun, la sfarsitul lui august, in urma precipitatiilor.

Serbia. Doua persoane au decedat din cauza virsului West Nile

Doua persoane in varsta de 68 si, respectiv, 81 de ani, au decedat in Serbia din cauza virusului West Nile, ridicand la trei numarul total al bolnavilor care au murit din cauza acestei boli in aceasta tara.

Scandal in Germania din cauza CIRCUMCIZIEI din motive RELIGIOASE. ...

O hotarare judecatoreasca a provocat un scandal la nivel national in Germania, dupa ce un tribunal din Koln a hotarat ca circumcizia din motive religioase este un delict. Evreii si musulmanii, direct afectati de decizie, cer sa le fie respectat dreptul de a-si practica religia, iar Angela Merkel a cerut Bundestagului sa adopte o rezolutie prin care circumcizia sa nu fie interzisa. In Koln, circumcizia din cauze religioase este interzisa In luna iunie, un tribunal din Koln, Germania, a .

Ce facea Emil Boc in timp ce taia salariile si pensiile din cauza crizei economice

In editia din aceasta seara Mihai Gadea a prezentat sumele platite de domnul Boc pentru a merge 5 minute la ONU in locul presedintelui Basescu, chiar in anul in care salariile si pensiile erau taiate din.

Mii de oameni evacuati din cauza eruptiilor.

Vulcanul San Cristobal, din nord-vestul statului Nicaragua, a intrat in activitate sambata dupa trei explozii puternice insotite de eruptii de cenusa, iar autoritatile au ordonat evacuarea a 3. 000 de persoane, relateaza AFP, preluat de Mediafax. Televiziunea locala a difuzat imagini cu o coloana de fum si cenusa ridicandu-se din conul vulcanului, care are 1. 745 de metri inaltime si este unul dintre cei mai activi din tara. Mai multe comunitati indiene traiesc in apropiere, iar directorul .

Dan Nica, despre schema de ajutor de stat de 100 de milioane de euro din IT: Stiu ca ar exista deja primele documente depuse dar nu am nici cifra si nici numarul lor

Ministrul Comunicatiilor, Dan Nica, a declarat marti cu privire la schema de ajutor de stat in valoare de 100 milioane euro pentru firmele IT care dezvolta proiecte prin care se creeaza minim 200 locuri de munca, ca primele documente ar fi fost deja depuse. Stiu ca ar exista deja primele documente depuse dar nu am nici cifra si nici numarul lor. Noi speram ca toata suma sa fie cheltuita pentru ca altfel programul nu-si atinge obiectivele, a precizat Ministrul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )