Libnet.ro
UNICEF

05:15

Halep a castigat fara sa joace: Simona a scapat de cea mai periculoasa adversara cu care se putea intalni in semifinale

Adevărul Adevărul,
Halep a castigat fara sa joace: Simona a scapat de cea mai periculoasa adversara cu care se putea intalni in semifinale

Simona Halep urmeaza sa o intalneasca, vineri, pe Natalia Vikhlyantseva 115 WTA) in sferturile de la Sankt Petersburg. Daca va castiga, va avea un traseu mai usor spre ultimul act. continuă pe Adevărul

Toyota este cea mai cautata marca auto pe Google in lume. Romanii cauta Volkswagen, in regiune domina BMW

Toyota este cea mai cautata marca auto pe plan global, fiind pe locul intai in 74 de tari, in timp ce BMW este lider la cautarile pe Google in 51 de tari, iar Hyundai in 17 tari. Volkswagen a fost cea mai cautata marca in tara noastra, in timp ce in Europa de Sud-Est a dominat BMW. In nicio tara Ford nu a ocupat prima pozitie, in timp ce in SUA si China Toyota a fost cea mai cautata marca auto, arata un raport al distribuitorului american de piese auto Quickco.

Cea mai frumoasa floare din lume

Cea mai frumoasa floare din lume, la Teatrul Excelsior .

Cupru Min a avut, anul trecut, cea mai mare productie din istorie

2016 a fost cel mai bun an din istoria Cupru Min Abrud, care a realizat cea mai mare productie de cupru, a reusit sa isi plateasca toate datoriile si a marit salariile angajatilor care erau nemodificate din anul 2013, a anuntat, ieri, compania, citata de News. ro.

Premiera. 6,9 pe scara Richter, cea mai noua comedie a lui Nae Caranfil, ajunge pe malul Borcei

Cea mai noua comedie cu accente de musical, in regia lui Nae Caranfil, ajunge la Calarasi luni, 30 ianuarie. 6,9 pe scara Richter este un film gustat de tineri, dar, mai ales, remarcat de publicul din Baragan prin faptul ca una dintre tinerele actrite, Maria Obretin, este calaraseanca.

Care este cea mai buna pozitie de somn pentru sanatatea creierului

Dormitul pe lateral este cea mai buna pozitie a corpului pe durata odihnei de noapte, care ajuta la curatarea creierului de reziduuri si la reducerea riscului de a dezvolta boli neurologice, arata un studiu publicat in revista de specialitate Journal of Neuroscience, scrie spring. org. uk.

Pretul aurului, in cea mai lunga perioada de declin din ultimele trei luni

Cotatia futures a aurului a consemnat, pe pietele externe, in intervalul 23-27 ianuarie, prima saptamana cu scadere din anul curent, aflandu-se totodata in cea mai lunga perioada de declin din octombrie pana in prezent, in conditiile in care achizitiile importante de profil din China s-au oprit inaintea vacantei traditionale din tara, de o saptamana, pentru sarbatorirea Anului Nou Lunar, inceput sambata.

A protestat GOALA in cea mai aglomerata intersectie din Londra: Deseneaza o inima pe corpul meu (FOTO)

Protest inedit al unei activiste a miscarii The Liberators International! Tanara i-a lasat fara cuvinte pe londonezi cand, in mijlocul celei mai aglomerate intersectii, in amiaza mare, a i.

La sase ani era considerata cea mai frumoasa fetita din lume. Cum arata astazi micuta de altadata (FOTO)

Thylane Blondeau, acum in varsta de 15 ani, era supranumita la varsta de sase ani cea mia frumoasa fetita din lume. Aceasta intrase in lumea modelingului, iar specialistii erau de parer.

Cea mai simpla reteta de lapte de migdale. Cand nu este indical sa-l oferim si copiilor

Dintre toate sortimentele de lapte vegetal, cel de migdale este considerat de multi cel mai gustos. Savurosul preparat este si foarte usor de obtinut acasa. Este bogat in proteine, are putine calorii si poate inlocui laptele de vaca. La copii insa se recomanda ceva mai multa prudenta si trebuie cantarite judicios avantajele si dezavantajele acestei substituiri.

Cum s-au vazut protestele la posturile de stiri si cine a avut cea mai mare audienta: Iohannistii, atac in strada impotriva presei care demasca abuzurile

Toate posturile de stiri au acoperit protestele de duminica, insa Antena 3 a tinut in fata micilor ecrane cei mai multi telespectatori. Si de aceasta data, Romania TV a adoptat un ton tendentios si a vorbit despre o lovitura de stat.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )