Libnet.ro
UNICEF

19:45

Halep: Ma simt bine, sunt pregatita pentru Australian Open

România Liberă România Liberă,
Halep: Ma simt bine, sunt pregatita pentru Australian Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2 la primul mare turneu de tenis al anului, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca este pregatita pentru Australian Open, subliniind ca isi doreste sa fie sanatoasa si sa castige un Grand Slam cat mai curand, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Simona Halep si-a aflat posibilele adversare de la Australian Open. Serena Williams si Maria Sharapova doar in finala

Vineri dimineata la pranz in Australia) a avut loc tragerea la sorti a tablourilor de competitie pentru Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. Intrecerea debuteaza luni, 18 ianuarie, cu meciurile din partea superioara a tablourilor. Halep, plasata in partea cea mai de jos, va intra in turneu in cursul zilei de marti.

Simona Halep o va intalni pe Shuai Zhang in primul tur la Australian Open

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni pe sportiva chineza Shuai Zhang, locul 132 mondial, venita din calificari, in runda inaugurala la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Site-ul oficial al Australian Open: Atitudinea Simonei Halep ne arata ca Serena Williams si Maria Sharapova nu mai sunt idoli, ci rivale

A mai ramas putin timp pana la startul Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Site-ul oficial al competitiei i-a dedicat un amplu material Simonei Halep, jucatoarea din Romania care stie acum ca are sansa ei la castigarea trofeului.

Simona Halep va juca in turul 1 cu o chinezoaica la Australian Open

Simona Halep a aflat sambata dimineata numele adversarei venite din calificari pe care o va intalni in primul tur de la Australian Open.

Australian Open: Isi pot apara titlurile Serena Williams si Novak Djokovic? Poate face Halep mai mult?

Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, bate din ce in ce mai tare la usa. In scena vor intra cele mai mari nume din tenis, printre care si castigatorii de anul trecut, Serena Williams si Novak Djokovic. Sperantele noastre se indreapta spre Simona Halep. Ce vor face ei? .

Simona Halep acuza o raceala inaintea debutului la Australian Open

Cu doua zile inaintea debutului sau la Australian Open, Simona Halep acuza o usoara stare de raceala.

Simona Halep, racita inaintea debutului la Australian Open

Cu doua zile inaintea debutului sau la Australian Open, Simona Halep acuza o usoara stare de raceala.

PREZENTARE Australian Open: Simona Halep, inca o sansa pentru indeplinirea visului - Novak Djokovic si restul lumii pe tabloul masculin

Dupa un 2015 in care nu a avut neaparat evolutii convingatoare la turneele de Grand Slam cu exceptia US Open), Simona Halep incearca sa sparga gheata in caldura de la Antipozi, acolo de unde spera sa se intoarca cu trofeul de la Australian Open 18-31 ianuarie 2016). Pe langa vesnica Serena Williams, Simona are in Maria Sharapova, Garbine Muguruza, Agnieszka Radwanska, Petra Kvitova si Victoria Azarenka cele mai importante rivale. Pe tabloul masculin, lucrurile par mai simple ca niciodata - Djokovic are un singur adversar in calea catre al saselea succes la Melbourne: propria persoana.

Australian Open 2016: Simona Halep, avertisment pentru Serena Williams: La 34 de ani nu mai e ca la 25. Romanca stie cum o poate invinge pe americanca

Simona Halep va debuta marti la Australian Open, competitie pe care o incepe din postura de favorita numarul 2, dupa Serena Williams.

Veste buna pentru Simona Halep. Adversar facil in primul tur la Australian Open

In primul tur la Australian Open Halep va juca impotriva chinezoaicei Shuai Zhang, venita din calificari, locul 132 WTA. Cistigatoarea acestui meci va juca in turul doi cu invingatoare meciului Alize Cornet -.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )