Libnet.ro
UNICEF

07:00

Handbal feminin. Romania - Austria, in barajul de calificare pentru Campionatul Mondial 2017 din Germania

România Liberă România Liberă,
Handbal feminin. Romania - Austria, in barajul de calificare pentru Campionatul Mondial 2017 din Germania

Echipa feminina de handbal a Romaniei va infrunta Austria in barajul de calificare pentru Campionatul Mondial 2017 din Germania, conform tragerii la sorti efectuata sambata de EHF la Goteborg, informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Handbal feminin: Romania si-a aflat adversarul din barajul pentru Campionatul Mondial

Nationala de handbal feminin a Romaniei va juca doua partide impotriva Austriei pentru a se califica la Campionatul Mondial.

CM Handbal (f): Nationala Romaniei va intalni Austria in faza play-off

Nationala de handbal feminin a Romaniei va intalni reprezentativa Austriei in faza play-off a preliminariilor europene pentru Campionatul Mondial din 2017, potrivit tragerii la sorti de sambata, de la Goteborg, anunta News. ro.

Romania termina pe locul 5 Campionatul European de handbal feminin, dupa victoria in fata Germaniei

Romania a invins Germania, scor 23 - 22, si aterminat pe locul 5 CampionatulEuropean de handbal feminin. Ambele formatii au ocupat pozitia a treia in cele doua grupe.

Romania a ratat calificarea in semifinalele Campionatului European de handbal feminin, dupa infrangerea in fata Danemarcei

Romania a ratat calificarea in semifinalele Compionatului European de handbal feminin, dupa ce a pierdut partida contra Danemarcei cu scorul 21 - 17. Handbalistele antrenate de Martin Ambros aveau nevoie.

CALCULE Cum se poate califica Romania in semifinalele Campionatului European de handbal feminin. Azi, de la ora 19.30, este meciul decisiv cu Danemarca

Nationala de handbal a Romaniei ca juca azi, de la ora 19. 30, cel mai important meci de la Campionatul Mondial din Suedia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )