Libnet.ro
UNICEF

11:00

Harghita: Mesaje RO-Alert transmise in doua localitati, din cauza unor ursi

Antena3 Antena3,
Harghita: Mesaje RO-Alert transmise in doua localitati, din cauza unor ursi

ISU Harghita a transmis, marti seara, mesaje RO-Alert in localitatile Polonita si Sub Cetate, dupa ce a fost semnalata prezenta mai multor ursi. continuă pe Antena3

Alte trei persoane au murit din cauza COVID-19. Doi dintre ei sunt batrani de la Caminul din Galati

Alte trei persoane au murit din cauza infectarii cu coronavirus, astfel ca numarul bolnavilor a ramas 23, dupa ce trei decese au fost raportate de doua ori, potrivit Grupului de Comunicare Strategica.

SUA. Peste 1.600 de decese din cauza coronavirusului in 24 de ore

Statele Unite ale Americii au inregistrat 1. 635 de decese din cauza coronavirusului in ultimele 24 d.

SUA: Peste 1.600 de decese din cauza coronavirusului in 24 de ore

Statele Unite ale Americii au inregistrat 1. 635 de decese din cauza coronavirusului in ultimele 24 de ore, conform universitatii Johns Hopkins.

Ce se intampla cu Suceava si Tandarei din 15 mai. Cele doua localitati sunt acum in carantina

Masurile de carantina si restrictiile instituite anterior pentru unele localitati se mentin si dupa 15 mai, potrivit propunerii de masuri post-stare de urgenta, publicate sambata de Ministerul Afacerilor Interne. De vinerea viitoare, la nivelul tarii se vor relaxa masurile privind combaterea raspandirii coronavirusului SARS-CoV-2.

A doua mare companie aeriana din America Latina a solicitat intrarea in faliment din cauza coronavirusului

Avianca Holdings, a doua mare companie aeriana din America Latina, a solicitat duminica intrarea in faliment, din cauza apropierii termenului de scadenta a unor obligatiuni, in timp ce solicitarile de sprijin adresate guvernului din Columbia pentru a face fata crizei coronavirusului nu au avut succes.

Trei copii din New York au murit din cauza unui sindrom inflamatoriu acut despre care se crede ca e asociat COVID-19

Trei copii din New York au murit din cauza din cauza unui sindrom inflamatoriu rar despre care se crede ca este asociat cu COVID-19, a declarat sambata Andrew Cuomo.

Romania a depasit pragul de 1000 de decese din cauza COVID-19

Cu cateva zile inainte de iesirea din starea de urgenta, numarul deceselor cauzate de covid-19 a depasit pragul de 1000 de persoane.

Femeie ranita de un copac prabusit din cauza vantului, in Capitala

O femeie a fost ranita, marti, dupa ce un copac s-a prabusit pe o masina, pe Aleea Izvorul Crisului din Bucuresti. Femeia trecea prin zona, ca pieton, cand a fost lovita de crengile copacului. in acest moment i se acorda primul ajutor.

Consumul de alcool, in crestere din cauza izolarii. Vanzarile la bauturile alcoolice, mai mari decat de Revelion

Un raport recent arata o alta problema cauzata de izolarea din timpul pandemiei: abuzul de bauturi alcoolice. Consumul de alcool a crescut iar cei care sufera de afectiunile cauzate de abuzul de bauturi alcoolice ajung sa aiba probleme grave. Si in Romania consumul a crescut cu mult.

Franta: Cel mai scazut bilant zilnic al deceselor din cauza coronavirusului de la instituirea carantinei

Epidemia de coronavirus a facut 70 de morti in ultimele 24 de ore in Franta, ceea ce reprezinta cel mai scazut bilant zilnic dupa momentul 17 martie cand s-au impus restrictiile, au anuntat autoritatile franceze, in preziua iesirii din carantina totala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )