Libnet.ro
UNICEF

23:30

SUA. Peste 1.600 de decese din cauza coronavirusului in 24 de ore

România Liberă România Liberă,
SUA. Peste 1.600 de decese din cauza coronavirusului in 24 de ore

Statele Unite ale Americii au inregistrat 1. 635 de decese din cauza coronavirusului in ultimele 24 d. continuă pe România Liberă

SUA: Peste 1.600 de decese din cauza coronavirusului in 24 de ore

Statele Unite ale Americii au inregistrat 1. 635 de decese din cauza coronavirusului in ultimele 24 de ore, conform universitatii Johns Hopkins.

Italia depaseste pragul de 30.000 de decese din cauza coronavirusului

Cu 243 de decese inregistrate in ultimele 24 de ore, Italia depasteste pragul de 30. 000 de morti de la inceputul epidemiei, potrivit La Repubblica.

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia a murit din cauza coronavirusului

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia, a murit din cauza coronavirusului. El se afla in concediu de odihna din martie, iar in luna aprilie s-a simtit rau, acuzand probleme respiratorii.

Uber va renunta la 14% dintre angajati din cauza coronavirusului

Uber a anuntat miercuri ca va renunta la 3. 700 dintre angajati, aproximativ 14% din personal, ca urmare a diminuarii numarului de deplasari, din cauza pandemiei de coronavirus, relateaza agentia EFE.

Marea Britanie: Peste 31.000 de decese din cauza COVID-19

Peste 31. 000 de persoane au murit din cauza noului coronavirus in Marea Britanie, cea mai afectata tara din Europa, a anuntat vineri guvernul de la Londra, relateaza AFP.

inca 25 de decese din cauza COVID-19. Bilantul a ajuns la 923

Grupul de Comunicare Strategica anunta noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus.

Prima zi fara decese din cauza COVID-19 in Romania, decalata cu trei saptamani de catre institutul american IHME

Institutul pentru Masuratori si Evaluare in domeniul Sanatatii IHME), din cadrul University of Washington a decalat cu trei saptamani previziunea privind data in care in Romania ar urma sa nu mai aiba lo.

DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI: Polonezii vor putea vota la alegerile prezidentiale doar prin corespondenta

Seimul Sejm), camera inferioara a parlamentului bicameral polonez, a aprobat joi un proiect de lege care stabileste votul prin corespondenta ca singurul mod posibil de a participa la alegerile prezidentiale din 2020 in Polonia.

Nelu Tataru, despre controversele privind raportarea deceselor: Noi raportam toate persoanele decedate care au fost infectate cu COVID-19. Nu spun ca au murit din cauza coronavirusului, dar au fost contaminate (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politcian, ca in Romania se raporteaza toate decesele pacientilor infectati cu COVID-19, indiferent daca virusul a fost ce.

Roy Horn, celebru magician din Las Vegas, parte a duo-ului Siegfried si Roy, a murit din cauza coronavirusului

Prestidigitatorul american Roy Horn, jumatatea celebrului duo din Las Vegas Siegfried si Roy, a murit vineri la varsta de 75 de ani ca urmare a complicatiilor din cauza noului coronavirus, a anuntat agentul sau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )