Libnet.ro
UNICEF

17:01

Hidroelectrica, chemata la Curtea de Arbitraj din Berna: aceasta a cauzat daune de 80 mil. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Hidroelectrica, chemata la Curtea de Arbitraj din Berna: aceasta a cauzat daune de 80 mil. euro

Firma elevtiana EFT a chemat Hidroelectica la Curtea de Arbitraj din Berna, pentru a recupera daune de 80 milioane de euro. continuă pe Wall-Street Ro

Curtea de Arbitraj din Berna cheama Hidroelectrica in instanta pentru daune de 80 mil euro cerute de EFT

Hidroelectrica a fost chemata in instanta la Curtea de Arbitraj din Berna din cauza unor daune de 80 milioane euro cauzate firmei elvetiene EFT, din grupul britanic EFT prin denuntarea, de catre producatorul de electricitate controlat de stat, a contractelor bilaterale de vanzare-cumparare a energiei.

Hidroelectrica, chemata in instanta de EFT, pentru ca nu mai vrea sa-i vanda ieftin energie

Firma elvetiana EFT, din grupul britanic EFT, a chemat Hidroelectrica in instanta, la Curtea de Arbitraj din Berna, pentru a recupera daune de 80 milioane euro cauzate de denuntarea, de catre producatorul de electricitate controlat de stat, a contractelor bilaterale de vanzare-cumparare a energiei.

Baietii destepti nu se lasa: Hidroelectrica, data in judecata la Curtea de Arbitraj de la Berna de catre EFT

Traderul elvetian Energy Financing Team EFT) a chemat Hidroelectrica in instanta, la Curtea de Arbitraj din Berna, pentru a recupera daune de 80 milioane euro cauzate de denuntarea, de catre producatorul de electricitate controlat de stat, a contractelor bilaterale de vanzare-cumparare a energiei.

EFT Elvetia cheama Hidroelectrica la Curtea de Arbitraj de la Berna

EFT Elvetia cheama Hidroelectrica la Curtea de Arbitraj de la Berna, pentru recuperarea pagubelor inregistrate ca urmare a denuntarii, de catre producatorul roman, in 2012, a contractelor de export de energie electrica, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )