Libnet.ro
UNICEF

01:05

Investitorii straini, cu ochii pe Romania: Cea mai atractiva tara din sud-estul Europei, blocata in birocratie si lipsa infrastructurii. Ce ne poate readuce sperante?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Investitorii straini, cu ochii pe Romania: Cea mai atractiva tara din sud-estul Europei, blocata in birocratie si lipsa infrastructurii. Ce ne poate readuce sperante?

Romania are un potential urias de dezvoltare pe termen lung, fiind in momentul de fata cea mai atractiva piata din sud-estul Europei pentru investitii si investitori straini. Chiar si asa, autoritatile din tara noastra inca trebuie sa invete cum sa. continuă pe Wall-Street Ro

Romania, cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din UE

Romania a inregistrat in luna februarie cel mai accelerat ritm de crestere a productiei din domeniul constructiilor din Uniunea Europeana UE), atat fata de ianuarie, cat si fata de nivelul din februarie 2014, de 5,3% si, respectiv 19,5%, potrivit.

Cea mai mica localitate din Romania, la secole distanta de Bucuresti

Harta iti arata ca intre capitala Romaniei si cea mai mica localitate din aceasta tara este o distanta de cateva sute de kilometri. Viata, in schimb, dovedeste ca secole despart comuna Ceru-Bacainti, din judetul Alba, de Bucuresti.

Victor Ponta: Problema Fondurilor Europene, cea mai mare provocare

Premierul Voctor Ponta, a declarat, marti, la Forumul privind Fondurile Europene, ca problema fondurilor Europene au reprezentat cea mai mare provocare, mai ales in contextul in care, in 2012 rata de absorbtie era de 7%, informeaza B1 Tv.

Rusoaicele sexy au incins partia. Cea mai lunga coborare pe o partie, doar in costume de baie!

A fost spectacol pe o partie de schi din Siberia unde sute de domnisoare doar in bikini, dar cu schiurile in picioare, au doborat un record mondial: cea mai lunga coborare pe o partie, doar in costume de baie!.

BRD, cea mai mare crestere din BET

Actiunile BRD s-au apreciat cu 7,78%, raportat la moneda euro, in perioada 9-16 aprilie, reprezen and 172;tand cea mai mare crestere din indicii BET si BET-XT, care au urcat, la randul lor, cu 2,68%, respectiv 2,33%.

Cea mai mare supa din lume a fost pregatita in Bosnia-Hertegovina (VIDEO)

O echipa de bucatari din Bosnia-Hertegovina spune ca a preparat in opt ore, cea mai mare supa din lume, supa beiului, o mancare traditionala in zona respectiva, care are 4. 124 de kilograme, scrie.

Jeremy Clarkson, despre incidentul care a dus la concedierea sa: Eram in cea mai stresanta zi din cei 27 de ani petrecuti la BBC

Jeremy Clarkson, in varsta de 55 de ani, spune, intr-un editorial din Sunday Times, ca incidentul care a dus la suspendarea sa din emisiunea Top Gear de la BBC a avut loc in cea mai stresanta zi a sa din.

Big Brother in cea mai mare comuna din Romania. 137 de ochi vor monitoriza tot ce misca in Floresti

Administratia celei mai mari comune din tara, Floresti din judetul Cluj, anunta ca a inceput procedura de achizitie a 137 de camere video prin anuntarea licitatiei pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Valoarea investitiei, fara TVA, este de 2,536 milioane lei, bani din bugetul comunei.

Cum au fost vanduti evreii romani de catre comunisti in schimbul porcilor, vitelor si ovinelor: Evreii, germanii si petrolul sunt cea mai profitabila marfa

Cutremuratoarea poveste a trocului cu evreii din Romania este dezvaluita de Radu Ioanid in cartea Securitatea si vanzarea evreilor din Romania. Adevarul va prezinta detalii din culisele unei afaceri in care au fost vanduti oameni.

Romania, aur la Campionatul European de gimnastica de la Montpellier: Andreea Munteanu a obtinut cea mai buna nota la proba la barna

Romania a obtinut aur la campionatul european de gimnatica, care se defasoara in Franta, informeaza B1 TV. Andreea Munteanu a reusit sa cucereasca aurul la proba la barna. Ea a fost notata cu 14,366, cu.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )