Libnet.ro
UNICEF

23:16

Cum a ajuns cea mai veche dintre culele boierilor olteni sa fie scoasa la licitatie pentru o jumatate de milion de euro

Adevărul Adevărul,
Cum a ajuns cea mai veche dintre culele boierilor olteni sa fie scoasa la licitatie pentru o jumatate de milion de euro

Ridicate in urma cu mai bine de 300 de ani, culele din Maldaresti-Valcea sunt considerate in prezent monumente istorice de interes national. Cu toate acestea, prima fortareata construita pe plaiuri valcene a fost scoasa la licitatie si ar putea ajunge, in scurt timp, in administrare privata. continuă pe Adevărul

Se implinesc 38 de ani de la cea mai grava avalansa din Romania

Vineri se implinesc 38 de ani de la cea mai grava avalansa din Romania, cand 23 de oameni, cei mai multi dintre ei elevi de liceu, au murit la Balea Lac, informeaza Digi24.

CEA MAI CALDUROASA ZI. Vineri se inregistreaza cele mai ridicate temperaturi din aceasta primavara

Meteorologii sustin ca vineri este cea mai calduroasa zi din primavara. Temperaturile vor ajunge, in cursul acestei zile, pana la 26 de grade.

Rusoaicele sexy au incins partia. Cea mai lunga coborare pe o partie, doar in costume de baie!

A fost spectacol pe o partie de schi din Siberia unde sute de domnisoare doar in bikini, dar cu schiurile in picioare, au doborat un record mondial: cea mai lunga coborare pe o partie, doar in costume de baie!.

Cea mai mica localitate din Romania, la secole distanta de Bucuresti

Harta iti arata ca intre capitala Romaniei si cea mai mica localitate din aceasta tara este o distanta de cateva sute de kilometri. Viata, in schimb, dovedeste ca secole despart comuna Ceru-Bacainti, din judetul Alba, de Bucuresti.

BRD, cea mai mare crestere din BET

Actiunile BRD s-au apreciat cu 7,78%, raportat la moneda euro, in perioada 9-16 aprilie, reprezen and 172;tand cea mai mare crestere din indicii BET si BET-XT, care au urcat, la randul lor, cu 2,68%, respectiv 2,33%.

Cea mai mare supa din lume a fost pregatita in Bosnia-Hertegovina (VIDEO)

O echipa de bucatari din Bosnia-Hertegovina spune ca a preparat in opt ore, cea mai mare supa din lume, supa beiului, o mancare traditionala in zona respectiva, care are 4. 124 de kilograme, scrie.

Jeremy Clarkson, despre incidentul care a dus la concedierea sa: Eram in cea mai stresanta zi din cei 27 de ani petrecuti la BBC

Jeremy Clarkson, in varsta de 55 de ani, spune, intr-un editorial din Sunday Times, ca incidentul care a dus la suspendarea sa din emisiunea Top Gear de la BBC a avut loc in cea mai stresanta zi a sa din.

Martie 2015 a fost cea mai calda luna martie din istoria lumii

Martie 2015 a fost, la nivelul planetei, cea mai calda luna martie inregistrata vreodata incepand din 1880, de cand se arhiveaza informatiile despre nivelul temperaturii medii globale, a anuntat AFP, citata de Agerpres.

Microsoft vrea sa cucereasca Android folosind Cyanogen, cea mai populara versiune custom

Samsung Galaxy S6 vinecu cateva aplicatii Microsoft preinstalate, dar se pare ca extinderea Microsoft are in vizor si platformele custom precum CyanogenMod. Zvonurile potrivit carora Microsoft va investi in Cyanogen au fost infirmate. Totusi, se pare ca tot va exista un parteneriat, doar ca, in loc de bani, Microsoft va contribui cu aplicatii si servicii. Bing, [] Microsoft vrea sa cucereasca Android folosind Cyanogen, cea mai populara versiune custom Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai mare schimbare a Google din ultimii ani

Google va face una dintre cele mai mari schimbari la motorul sau de cautare zilele acestea, pentru ca va favoriza in cautari site-urile optimizate pentru mobil. Astfel, site-urile trebuie sa aiba un design potrivit pentru ecranele mici.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )