Libnet.ro
UNICEF

13:30

Hillary Clinton a anuntat rolul pe care il rezerva fostului sef de stat. Bill Clinton, posibil tar al economiei?

România Liberă România Liberă,
Hillary Clinton a anuntat rolul pe care il rezerva fostului sef de stat. Bill Clinton, posibil tar al economiei?

Candidata democrata la functia de presedinte al SUA a precizat ca, daca va fi aleasa la Casa Alba, sotul ei se va ocupa de cresterea economica si crearea de locuri de munca. continuă pe România Liberă

Donald Trump, tot mai aproape de Hillary Clinton: Sondajele indica avansul pe care il ia magnatul american in cursa pentru presedintia SUA

Hillary Clinton simte amenintarea reprezentata de Donald Trump. Aflata la egalitate cu Trump in mai multe sondaje, fosta prima doamna a insistat asupra diferentei dintre ea si candidatul republican cu un.

SUA: Amenintata in sondaje, Hillary Clinton se delimiteaza de Donald Trump

In prezent la egalitate cu Donald Trump in mai multe sondaje pentru prezidentialele americane din noiembrie, Hillary Clinton a insistat duminica asupra diferentei dintre ea si candidatul la investitura republicanilor, cu un nou slogan in sprijinul sau :Mai puternici impreuna, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Medicul Irinel Popescu, audiat la DNA, in dosarul fostului sef al CAS, Vasile Ciurchea

Medicul Irinel Popescu este audiat, marti dimineata, de procurorii anticoruptie, in dosarul fostului sef al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Vasile Ciurchea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )