Libnet.ro
UNICEF

15:30

Hipoxia vesela Simptomul de Covid-19 care a socat medicii din toata lumea

Hotnews Hotnews,
 Hipoxia vesela Simptomul de Covid-19 care a socat medicii din toata lumea

In spitale din multe parti ale lumii, doctorii dau din cap neincrezatori in timp ce vad pacienti cu Covid-19 care ar trebui sa fie in coma sau sa fie zguduiti de crize din cauza hipoxiei lipsa de oxigen din tesuturi), insa acestia stau de vorba cu asistentele sau pe retelele de socializare, aproape fara sa se planga ca au dificultati de respiratie, scrie CNN. continuă pe Hotnews

Fascinant si infiorator: Hipoxia vesela, simptomul de Covid-19 care a uluit specialistii din intreaga lume

Pandemia continua sa bulverseze intreaga comunitate stiintifica prin simptomele variate, neunitare si uneori, de-a dreptul bulversante ale pacientilor cu COVID-19. in spitale din multe parti ale lumii,.

Eroul Zilei. Laura Moisescu, antreprenorul care ajuta medicii

Laura Moisescu este un antreprenor din Resita care la inceputul pandemiei, a avut o idee pur si simplu nebuneasca. Sa treaca de la productia de la pantaloni barbatesti, la cea de combinezoane pentru medicii care se lupta cu noul coronavirus. Si nu numai ca a reusit sa schimbe linia de productie, dar a omologat si un combinezon care poate fi folosit in conditii de siguranta, de 25 de ori.

CEC Bank: credit ipotecar pentru medicii din spitalele in care se trateaza pacientii bolnavi de COVID-19

CEC Bank completeaza oferta de credite destinata salariatilor institutiilor medicale care lupta impotriva COVID-19 cu credite pentru locuinte mai avantajoase decat cele prin Prima Casa.

OMS: Simptome rare de COVID-19, identificate de medicii din intreaga lume

Organizatia Mondiala a Sanatatii a grupat simptome rare de COVID-19, transmise de medici din intreaga lume. Degetele COVID, asemanatoare degeraturilor, sunt intalnite la multi copii din Italia. De asemenea, acestia atrag atentia ca senzatia de arsura.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )