Libnet.ro
UNICEF

13:15

Horia Simu dezvaluie cine este consilierul prezidential care a luat 25% mita in dosarul ANRP

România Liberă România Liberă,
Horia Simu dezvaluie cine este consilierul prezidential care a luat 25% mita in dosarul ANRP

Omul de afaceri Horia Simu a declarat marti ca fostul consilier la Presedintie Daniel Moldoveanu a luat 25% din cei 7 milioane de euro primiti de el de la ANRP, sustinand ca este putin nedrept ca acesta nu a fost pus sub acuzare de DNA. continuă pe România Liberă

Basescu, despre acuzatiile lui Horia Simu: Este vorba despre o persoana si nu despre intreaga Administratie Prezidentiala

Traian Basescu a reactionat la acuzatiile lui Horia Simu privind implicarea unui consilier prezidential din timpul mandatului sau in fapte de coruptie referitoare la retrocedari facute de ANRP, afirmand ca respinge acest tip de abordare si ca Daniel Moldoveanu era consilier de stat, nu prezidential.

Fost consilier prezidential, luat in colimator! Miliardarul Horia Simu face acuzatii grave la adresa lui Daniel Moldoveanu (VIDEO)

Miliardarul Horia Simu, inculpat in dosarul retrocedarilor ilegale, face acuzatii grave la adresa fostului consilier Daniel Moldoveanu si spune ca acesta s-a grabit anul trecut, la doua saptamani.

Horia Simu, dupa trimiterea in judecata: Daniel Moldoveanu este autorul moral al acestui dosar

Horia Simu a spus marti ca, indosarul ANRP in care ii apare numele si in care a fost trimis in judecata, caautorul moral este Daniel Moldoveanu. Din pacate,.

Horia Simu a spalat banii primiti nelegal de la ANRP prin achizitii de imobile in Franta

ACTUALIZARE 13:31 Horia Simu sustine ca fostul consilier la Presedintie Daniel Moldoveanu a luat 25% din banii de la ANRP Omul de afaceri Horia Simu a declarat astazi,la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ), ca fostul consilier la Presedintie Daniel Moldoveanu a luat 25% din cei 7 milioane de euro primiti de el de la ANRP, sustinand ca este putin nedrept ca acesta nu a fost pus sub acuzare de DNA, potrivit unor surse din presa. *ACTUALIZARE 13:20 Traian Basescu: Resping categoric acest tip de abordare .

Horia Simu sustine ca fostul consilier la Presedintie Daniel Moldoveanu a luat 25% din banii de la ANRP

Omul de afaceri Horia Simu a declarat marti ca fostul consilier la Presedintie Daniel Moldoveanu a luat 25% din cei 7 milioane de euro primiti de el de la ANRP, sustinand ca 'este putin nedrept' ca acesta nu a fost pus sub acuzare de DNA, potrivit Agerpres.

Rechizitoriul DNA: Persoane cu functii de conducere in Administratia Prezidentiala si in Ministerului Mediului au intervenit la ANRP pentru omul de afaceri Horia Simu

Persoane cu functii de conducere in Administratia Prezidentiala, Ministerul Mediului si RAAPPS au intervenit pentru ca Horia Simu sa obtina, in anul 2011, despagubiri nelegale de la ANRP pentru un teren din municipiul Constanta, se arata in rechizitoriul prin care omul de afaceri a fost trimis in judecata de procurorii DNA. De asemenea, procurorii DNA sustin ca Horia Simu a spalat banii primiti nelegal de la ANRP prin achizitii de imobile in Franta.

DNA: Persoane din Administratia Prezidentiala au intervenit pentru ca Horia SIMU sa obtina despagubiri nelegale

Persoane cu functii de conducere din Administratia Prezidentiala, Ministerul Mediului si RAAPPS au intervenit pentru ca Horia Simu sa obtina, in anul 2011, despagubiri nelegale de la ANRP.

DNA: Horia Simu a cumparat doua vile la Saint Tropez cu banii primiti de la ANRP pentru un teren supraevaluat din Constanta

Procurorii DNA arata in rechizitoriul prin care a fost trimisa in judecata fosta sefa a ANRP Crinuta Dumitrean ca omul de afaceri Horia Simu, imediat ce a obtinut actiuni la Fondul Proprietatea, le-a vandut cu sapte milioane de euro, bani cu care a cumparat o vila in Saint Tropez, vila care a fost ipotecata pentru un alt imobil cumparat in aceeasi statiune de lux din Franta.

Cum a spalat Horia Simu banii primiti nelegal de la ANRP

Horia Simu a spalat banii primiti nelegal ca despagubire pentru un teren din municipiul Constanta, in urma unei decizii a ANRP, prin achizitionarea unor imobile scumpe in Franta, potrivit re.

FOTO. Cine este atacatorul de la Munchen

Atacatorul care a lasat Munchen-ul in stare de alerta timp de o noapte intreaga este un tanar de 18 ani, cetatean german, de origine iraniana, ale carui motive sunt complet neclare, pana la ora tranmiterii acestei stiri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )