Libnet.ro
UNICEF

23:30

Horia Tecau a urcat pe locul 20 in clasamentul ATP de dublu

Hotnews Hotnews,
 Horia Tecau a urcat pe locul 20 in clasamentul ATP de dublu

Horia Tecau a urcat zece pozitii si se afla pe locul 20 in clasamentul ATP de dublu, cu 3. 040 de puncte acumulate. Jucatorul roman a castigat, duminica, turneul de la Washington, alaturi de Jean-Julien Rojer. continuă pe Hotnews

Horia Tecau a urcat pe locul 20 in clasamentul ATP de dublu

Horia Tecau a urcat, luni, 10 pozitii, pana pe locul 20, in clasamentul ATP de dublu, cu 3. 040 puncte, dupa ce a castigat turneul de la Washington cu olandezul Jean-Julien Rojer, potrivit ATP World Tour. Pe de.

Horia Tecau a urcat in clasamentul ATP dupa victoria de la Washington

Punctele castigate la Washington l-au ajutat pe Horia Tecau sa urce 10 locuri in clasamentul ATP la dublu. Perechea Horia Tecau/Jean Julien Rojer se afla acum pe locul 20 in circuitul masculin, cu 3. 040 de puncte.

Horia Tecau in semifinalele de dublu de la Washington

Jucatorul Horia Tecau s-a calificat in semifinalele turneului ATP de la Washington in proba de dublu alaturi de olandezul Jean-Julien Rojer.

Horia Tecau si Jean-Julier Rojer au castigat proba de dublu la Washington

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) a castigat, duminica, proba de dublu din cadrul turneului de la Washington, dotat cu premii totale de 1,4 milioane de dolari. Tecau si Rojer au invins .

Horia Tecau si Jean-Julen Roger, in finala turneului ATP de la Washington

Perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Roger Romania/ Olanda) a trecut de dublul Jonathan Erlich/ Rajeev Ram Israel/SUA) si a obtinut calificarea in finala turneului de la Washington. Competitia americana este dotata cu premii totale in valoare de 1,4 milioane de dolari.

Tecau cucereste America

Un nou titlu la dublu in circuitul ATP pentru jucatorul nostru Horia Tecau.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )